Σήκωσαν πανό και και βρίζουν τον Μητσοτάκη – Εχει σταματήσει ο αγώνας

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» διεκόπη για μερικά λεπτά εξαιτίας ενός πανό που ανέβηκε στα κάγκελα του γηπέδου και το οποίο έγραφε «Πνίξατε στο αίμα τη χώρα, μυρίζει θάνατο και καμμένη γη, οι οπαδοί βοηθάνε στην πρώτη γραμμή αλλά πουθενά δεν θα γραφτεί». 

Παράλληλα, έγινε έκκληση να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, μιας και υπήρχε ενδεχόμενο ακόμα και να σταματήσει οριστικά ο αγώνας.

Εν τέλει, το πανό κατέβηκε και τα υβριστικά σταμάτησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΛΑ,ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠ’ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΥΥΥΥΣΤ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ,ΜΑΦΙΟΖΟΙ!!!

  2. Με σχεδόν 45% αποχή από το στημένο παιχνίδι τον εκλογών, έχει βγει κυβέρνηση με το 41% του 55% που ψήφισαν. Αν σε αυτό το 55% συνυπολογίσεις και τις νοθείες, του 150χρονους που “ψήφισαν” κλπ, έχει κάνει κυβέρνηση το αμερικανακι με την μειοψηφία του λαού… Καλά να πάθουμε όμως.

  3. Κάνει μπαμ η νοθεία λέμε.Δεν γίνεται όλο το Έθνος να τον καταριέται και αυτός να βγαίνει με 41.3%

  4. Λάθος μάγκες. Μέγα λάθος. Έπρεπε να συνεχίσετε να τους βρίζετε. Δεν εχει σημασία ένας αγώνας μπάσκετ, η ποδοσφαίρου. Πρέπει να γίνει κάτι να ξεκουμπιστούν να φύγουν.

Comments are closed.