Σήμερα στον ανακριτή ο 45χρονος παιδεραστής της Ραφήνας που προσπάθησε να απαγάγει 13χρονη

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο άνδρας ο οποίος πριν από λίγες ημέρες επιχείρησε να απαγάγει μια ανήλικη κοντά στο σπίτι της στη Ραφήνα τη στιγμή που η 13χρονη επέστρεφε με το ποδήλατο της.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα. Η χθεσινή της Μαρτυρια στους δημοσιογράφους ήταν συγκλονιστική. «Ήμουν κοντά στην πλατεία και δίπλα μου το αμάξι. Κατέβαινα από Αραθίνες και με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα, δεν έλεγε κάτι άλλο. Στην αρχή μου είπε γεια σου κούκλα τι κάνεις και μετά μου φώναζε να μπω στο αυτοκίνητο. Μετά έστριψε ανάποδα.», είπε η ανήλικη χθες στους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σπίτι της οικογένειας της. «Μπες μέσα τώρα» φέρεται να ήταν τα λόγια του κατηγορουμένου με αγριεμένη φωνή στην 13χρονη με την ανήλικη να τρομάζει και να αρχίζει να φωνάζει.

Πολίτες που ήταν εκείνη τη στιγμή στη γειτονιά άκουσαν τις φωνές της μαθήτριας με τον 45χρονο να αντιλαμβάνεται ότι πλέον τον έχουν δει γονείς που βρίσκονται στην περιοχή. Αμέσως μπήκε στο όχημα και πάτησε το γκάζι πριν εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής, ωστόσο εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα από αστυνομικούς της αμεσης δράσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. κόψτε τους τα @@ σε κανα δυο να δούμε μετά ή στείλτε τον στο κελί του Λιγνάδη να στρώσει επιδερμίδα, ανώμαλοι του κερατά και κωλοδικαιοσύνη, να φανταστούμε ελεύθερο θα τον αφήσετε με περιοριοστικούς όρους ξευτίλες και μετά πάλι τα ίδια. Την τρομάρα και τον φόβο που πήρε το παιδί με ποιον τρόπο θα εξαλειφθεί?

  2. Θάνατος στούς παιδόφιλους τούς κολλητούς τού γουρλομάτη.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.