Σαμαράς- Καραμανλής πάλι μαζί – Eχουν κάνει τον Κoύλη “τούρμπο” (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
6341161

Θερμές χειραψίες στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών «Βραβεία Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», οι δύο πρώην αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν για μια ακόμα φορά δίπλα δίπλα.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις εικόνες Σαμαράς και Καραμανλής ήταν όλο γελάκια και αστειάκια, κάνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη…  τούρμπο!

6341122 6341123 6341126

Για την ιστορία, στην εκδήλωση, βραβεύτηκαν επιχειρήσεις που παρά τις διαδοχικές κρίσεις, κατάφεραν να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενώ απονεμήθηκαν και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις σε Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague.

Βραβεύτηκε επίσης και μια μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ — ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΞΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΡΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ………..

Leave a Response