Σαντορίνη: Εξαντλημένο γαϊδουράκι κατέρρευσε από το βάρος του φορτίου που κουβαλούσε [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
gaidouraki

Οργή προκαλούν οι εικόνες με το εξαντλημένο γαϊδουράκι στη Σαντορίνη το οποίο κατέρρευσε από το βάρος του φορτίου που κουβαλούσε.

Τις εικόνες δημοσίευσε η Φιλοζωική Ομοσπονδία «Νέμεσις». «Έλεος πια. Δεν άντεξε το δύστυχο και σωριάστηκε κάτω» γράφει η ανάρτηση. Σύμφωνα με καταγγελία της φιλοζωικής, ένα από τα καταπονημένα γαϊδουράκια δεν άντεξε υπό το βάρος του φορτίου και κατέρρευσε στο πλακόστρωτο, την Κυριακή, με τις εικόνες να σοκάρουν. Το θέμα είναι όμως, ότι παρά τις συνεχείς αντιδράσεις, τίποτα δεν αλλάζει.

Tα γαϊδουράκια υποφέρουν ως μέσα μεταφοράς όλων των αντικειμένων, με τα περιστατικά κακοποίησης, παρά τις εκκλήσεις για την ευζωία τους, να πληθαίνουν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Βρε ακαμάτηδες, τα γαϊδούρια και τα μουλάρια αντέχουν στα βάρη. Έχετε δει να μεταφέρουν πράγματα με κατσίκες ή άλογα; Το συγκεκριμένο προφανώς κουράστηκε και έπρεπε να ξεκουραστεί. Έχετε βγει ποτέ από το λαγούμι σας να δείτε πώς ζει και δουλεύει ο κόσμος;

  2. Μα δεν ειναι μονο η σαντορινη σ οποιο νησι και να πας θα δεις παστουρωμα ζωων για τιμωρια δηθεν.
    Δλδ δενουν τα μπροστινα ποδια με τα πισω ουτως ωστε το ταλαιπωρο ζωο να μην εχει ελευθερια κινησεων και πολλες φορες δεν τα ταϊζουν η τ αφηνουν χωρις νερο.

  3. Βρείτε αυτό το τσογλανι τον ιδιοκτήτη του και κάντε του το ίδιο μέχρι να ψοφήσει το κάθαρμα.

  4. Ρε κοπριτες εκει στην σαντορινη τι τυρανατε ρε τα ζωντανα ????

  5. ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!

  6. ΜΑΚΑΡΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ

Comments are closed.