Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση από ΗΠΑ!! Σε πανικό ο Ζελένσκι – Γελάνε οι Ρώσοι

Κοινοποίηση:
President Joe Biden (R) and Ukrainian President Volodymyr Zelensky (L) hold a press conference in the East Room of the White House Washington, DC, USA, 21 December 2022. In his first trip out of Ukraine since the Russian invasion began, Zelensky is visiting DC to meet with President Biden and address a joint session of Congress

Νέα βοήθεια…τέλος επ’αόριστον για τους Ουκρανούς;

Η πολιτική και οικονομική κατάσταση στις υπερχρεωμένες ΗΠΑ, λίγους μήνες πριν τις εκλογές του 2024 όπου ο Τραμπ είναι ξεκάθαρο φαβορί, φέρνουν εξελίξεις στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού.

«Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υπέγραψε την Πέμπτη ένα προσωρινό νομοσχέδιο για τις δαπάνες μια ημέρα πριν από ένα ενδεχόμενο “λουκέτο” της ομοσπονδιακής κυβέρνησηςμετατίθοντας τη μάχη με τους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου για τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό για το νέο έτος, καθώς η βοήθεια εν καιρώ πολέμου για την Ουκρανία και το Ισραήλ παραμένει σε αδιέξοδο».

Τα παραπάνω μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Την ίδια στιγμή επικρατεί…παγωμάρα στο Κίεβο, το οποίο βλέπει πλέον την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια όχι μόνο να μειώνεται, αλλά να βρίσκεται πλέον στον «πάγο»!

Όπως έγινε γνωστό, στο νομοσχέδιο για την κυβερνητική χρηματοδότηση που υπέγραψε ο Μπάιντεν ΔΕΝ προβλέπεται πρόσθετη χρηματοδότηση στο Ισραήλ ή την Ουκρανία.

Το αμερικανικό δημόσιο φαίνεται να κέρδισε μία «πίστωση χρόνου» μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2024.

Κοινώς, νέα αμερικανική βοήθεια στους Ουκρανούς από το…2024 και βλέπουμε!

Ταυτόχρονα, το κλίμα στη Μόσχα είναι εκ διαμέτρου αντίθετου.

Πρώτη επίσημη αντίδραση ήρθε από τον πάντοτε καυστικό στα σχόλιά του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος απάντησε με ένα σκίτσο και το παρακάτω σχόλιο:

«Σήμερα ο Μπάιντεν υπέγραψε νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ χωρίς βοήθεια στο Κίεβο…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε παιδιά με την λογική να το δείτε όλος αυτός ο στρατός στην Αμερική αεροπλανοφορα κλπ ξέρεις τη χρήμα χρειαζετε για να συντηρηθεί εκτός των άλλων όλοι αυτοί η πόλεμοι ξέρεις τη κοντηλια αποροφησαν κλπ γιατί δεν σταματάει να κοιτάξει εκ των έσω έχει πλούτο,, ακραία πτυχία και φτωχια,, μεσαία τάξη ας πούμε ότι η πλούσια μεσαία τάξη ανήκει δημόσιο ,,κλπ όλοι λένε ότι η Αμερική είναι χάλια το λένε κσι οι Αμερικανοί γιατί επιμένει σε ένα πόλεμο σάπιο κλπ δεν έχει ρίξει ένα Κονδύλη σε επιχηρησρια διάβασα μόνο για πολέμους

Comments are closed.