Σας πήρανε χαμπάρι κύριε Παπαδημητρίου!!!

Κοινοποίηση:
papadimitriou-696x441

Δυστυχώς, το “μήνυμα” του πρόσφατου ανασχηματισμού και τα όσα ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το νέο κυβερνητικό του σχήμα (σκληρή δουλειά και ικανοποίηση των αιτημάτων και των προσδοκιών των πολιτών) δεν φαίνεται να έχει περάσει σε όλες τις βαθμίδες του δημόσιου βίου με κάποιους, να συνεχίζουν να θέτουν (για τους εαυτούς τους) ιδιαίτερα υψηλούς στόχους, χωρίς… να έχουν να επιδείξουν έργο!

Ένας από αυτούς, φέρεται να είναι ο κ. Γεώργιος Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα, ενώ ο κύριος Γεώργιος Παπαδημητρίου είναι ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ΄του ΕΦΚΑ, κατά κοινή ομολογία πολλών υπαλλήλων του ΕΦΚΑ (που σιγοψιθυρίζουν στους διαδρόμους ) ο εν λόγω κύριος δεν πατάει ποτέ στο γραφείο του στον ΕΦΚΑ (Είναι στο υπουργείο υγείας συνέχεια).

Μάλιστα, κατά αδιάσειστες πληροφορίες, θέλει o ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ να τον κάνει ο υπουργός υγείας και Γενικό Γραμματέα στο υπουργείο του. Μάλλον για επιβράβευση….

Αυτό όμως που ο κ. Παπαδημητρίου δεν φαίνεται να γνωρίζει, τουλάχιστον δεν γνώριζε μέχρι αυτήν τη στιγμή, είναι ότι… η εργασιακή του συμπεριφορά και οι “στόχοι” του, δεν διέρρευσαν μόνο στον τύπο, αλλά και στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας…

Μάλλον από αύριο… κομμένοι οι “περίπατοι” στους διαδρόμους του υπουργείου!

sovaro.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response