Σατανισμός στο EuroPride στη Θεσσαλονίκη… – Γι΄ αυτό το ρετάλι, δεν υπάρχει Νόμος;;;

Κοινοποίηση:
sdsdvsv

Από την αποχριστιανοποίηση στην σατανοποίηση .. Αιματίλα νταρκίλα και κόμη που σχηματίζει το Μπαχομέτ με κατάλληλη βαφή που σχηματίζει κέρατα.. Προσομοίωση κόλασης… Αυτή είναι η δημόσια ασφάλεια . Απόπατος .. Κάνουν τη νεολαία ανθρωποθυσία στο σατανά είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια και τη ψυχική υγεία .. Σκοταδιστές βαμπίρια αυτή είναι η εναλλακτική τους πρόταση στο χριστιανισμό.. Μιαίνουν τα πάντα με κρατική επιδότηση, ανοχή και εγγυήσεις και ευρω-ενωσιακές επιχορηγήσεις σπονσοριλίκι.

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. 10.000% διαστροφή, δημόσια, στην μέση του δρόμου, αν δεν είναι αυτό το πράγμα αυτόφωρο αδίκημα, τότε τι είναι; Τρομακτικό για όλα τα παιδάκια που κουβάλησαν μαζί τους αλλά και τα παιδιά που έτυχε να πάει στα μαγαζιά με την μητέρα ή τον πατέρα τους, ή ακόμα και σε κάποιο παιδίατρο εκεί κοντά. Σιχαμερή κυβέρνηση, αστυνομία και δήμος, που ανέχθηκαν τέτοια τερατώδη άτομα να κυκλοφορούν ελεύθερα.

  2. Ας τους καμαρωσουν αυτοι που ψηφισαν το πο@στονομοσχεδιο και αυτοι που δινουν αδεια για τις παρελασεις του αισχους!!

  3. Ξεκουμπίζεται η τραβεστοκούλα και η πατριωτική παράταξη ανοίγει μακρόνησο και γυάρο για τους ψυχοπαθείς.

  4. βαρια ψυχικα αρρωστοι ανθρωποι…. ας δειξουμε ολοι συμπονοια στην αρρωστια τους…. κριμα, ολα αυτα για ενα λουτσο???

  5. καλοι μου ανθρωποι ,αυτοι δεν ειναι μονοι τους,ουτε τα κανουν μονοι τους,κσποιοι ειναι απο πισω τους,αυτοι που τοποθετουν τις κυβερνησεις παντου,παλια ειχαν το κοσμο αλλιως και τωρα τον θελουν αλλιως,κανουν πειραματα στους λαους

  6. Σφαξε και καμμια κοτα και πασαλειψου με το αιμα της κομπλεξικε μπουλη του κωλου! Τι να κανεις και συ, απαρατηρητος περνας!

  7. Λουλης κοκκινοβαμμενος ειναι που πολεμαει μπας και τον προσεξουν! Ψυχισμος στο ναδιρ και βοηθεια του!

  8. Η χαρα του Συριζα και της ΝΔ παντα τετοια να μαθουν τα παιδακια τα λαοτκιπαιδακια

    1. Δε βλεπω καμια πενταλφα, ουτε καν αναποδο σταυρο. Θα μπορουσε νa ειναι καλλιστα χριστιανος που θελει να προκαλεσει.

  9. Μπορω να βοηθησω? Καθαριζω και σπληναντερο λελεδων με και καλα.. φρικιαστικες μπουλοφωτογραφιες! Προοδευτικο καμαρι μου εσυ! Εγγυηση για παρτι σου οι 30 ποντοι με χαλκα στο κεφαλθ!

Leave a Response