«Σεισμός» με την προφητεία για την Αγία Σοφία: «Από την ημέρα που θα μετατραπεί σε τζαμί, μετά…»

Κοινοποίηση:
agia_sofia_tzami_profhteia

Ο Άγιος Παΐσιος, δεν είναι λίγες οι φορές που με τα λόγια του έχει μιλήσει απευθείας στις ψυχές των Ελλήνων.

Αυτήν τη φορά, η προφητεία ενός άλλου γέροντα για την Αγία Σοφία που όλος ο ελληνικός κόσμος μνημονεύεται με λαχτάρα, τραντάζει τα ήρεμα νερά ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία και προκαλεί «ρίγη» και συνάδει με τα όσα έχει προφητεύσει ο Άγιος Παϊσιος.

Την ώρα που ο Χριστιανισμός βιώνει ένα σύγχρονο διωγμό, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν αποφάσισε να προκαλέσει για μία ακόμη φορά όλους τους Χριστιανούς, μετατρέποντας το σύμβολο της Ορθοδοξίας – την Αγία Σοφία, σε τζαμί.

Σχεδόν έναν αιώνα τώρα, η Αγία Σοφία λειτουργεί ως πολιτιστικό κέντρο.

Τα σημάδια των καιρών φανερώνουν πως πλέον ωριμάζουν οι συνθήκες για την μετάβαση αυτή.

Πολλοί άλλωστε είναι οι γέροντες που παρακαλούν το Θεό να τους ευλογήσει με λίγα ακόμη χρόνια ζωής, προκειμένου να μπορέσουν να βιώσουν κι εκείνοι την επιστροφή της Πόλης και της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία.

Η προφητεία του γέροντα

«Μήπως δεν το βλέπουμε ότι οι Τούρκοι επιζητούν από μόνοι τους την καταστροφή; Μήπως δεν αισθανόμαστε ότι σήμανε η στιγμή όπου θα αρχίσει το Θείο Σχέδιο να γίνεται πλέον ορατό; Βλέπετε και αισθάνεστε εγκατάλειψη από τον Κύριο; Νιώθετε απουσία ή αδιαφορία από τον Θεό της Αγάπης; Ζει στα Ουράνια; Ζει στη Νέα Υόρκη; Ζει στην Ιερουσαλήμ; Κατοικεί μήπως στην Αθήνα; Ζει μέσα στις ψυχές μας και μην τον ψάχνετε αλλού…».

Αγία Σοφία

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να δουμε ποιος θεος θα κερδισει στο τελος. χα χα χα Απο τον δικο μας δε βλεπω κανενα ενδιαφερον με τοσα δεινα που χτυπανε τον τοπο? Απο την αλλη μερια ουτε ο Αλλαχ κανει κατι για τους δικους του.

Comments are closed.