Σεισμός στην Τουρκία: Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης της 24χρονης αθλήτριας και του ανήλικου στην Αντιόχεια

Κοινοποίηση:
ΨΑΣΨΑΣΨΣΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για την 24χρονη αθλήτρια του βόλεϊ και τον ανήλικο που είναι εγκλωβισμένοι κάτω από συντρίμμια κτηρίου στην Αντιόχεια, καθώς η περιοχή είναι μια από αυτές της Τουρκίας που επλήγησαν σφοδρά από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Στο σημείο επικρατεί απόλυτη ησυχία ώστε οι διασώστες να μπορέσουν να διακρίνουν τον οποιοδήποτε ήχο μέσα στον λόφο που έχει σχηματιστεί από τα συντρίμμια του κτηρίου που έπεσε μετά τον σεισμό στην Τουρκία.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν στελέχη της ΕΜΑΚ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται στην Αντιόχεια, καθώς αγνοείται μια 24χρονη αθλήτρια του βόλεϊ και ένας ανήλικος. Μάλιστα, η αθλήτρια επικοινώνησε μέσω SMS σε μια προσπάθεια να δώσει σημείο ζωής ώστε να επέμβουν οι διασώστες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι διασώστες έχουν βρει πιθανότατα το σημείο που είναι εγκλωβισμένη η 24χρονη και της είπαν να χτυπήσει ένα σίδερο αν τους ακούει. Η αθλήτρια χτύπησε 3 φορές ένα σίδερο και έδωσε ελπίδες σε όσους επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό της. Η βολεϊμπολίστρια έμενε στον 3ο όροφο του κτηρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: