Σεισμός στη Θεσσαλονίκη στην ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη

Κοινοποίηση:
ΠΟΡΕΙΑ

Πραγματικός σεισμός έγινε στη Θεσσαλονίκη στην ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη. Ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ γνώρισε την αποθέωση.

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Χθες έπεσε η δικτατορία της ΝΤΠ στη Σουηδία.
    Σε 13 μέρες πέφτει στην Ιταλία. Να δούμε οι ραγιάδες του Ελλαδιστάν πότε θα σηκώσουν κεφάλι.-

  2. ηλια ειμασται μαζι σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Μεχρι το 2033 που απελευθερωνεται η χωρα μπορει να μην υπαρχει.

    1. Μήπως να σε ρωτήσουν τι θα φορέσουν; Εσύ φόρεσε ροζ…

  4. Γιατί τον έχουν μέσα οι δημοκρατικοί του κ@λου;

  5. Οι πρώην του καραρζαφέρη άνοιξε το τζαμί με αυτούς υπουργούς και δεν παραιτούνται! Παλιά λέγανε ότι η απειλή είναι οι ξένοι λαθρομετανάστες. Τώρα κουβέντα για λαθρομετανάστες γιατί είναι στον κούλη! Τώρα η απειλή είναι οι Έλληνες ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή! Που μιλήσανε για τις παρενέργειες των εμβολίων της μίζας και των ακαταδίωκτων! Μέχρι συγνώμη από την εβραική κοινότητα ζήτησε ο πλεύρης που έβριζε τους εβραίους παλιά ενώ ο πατέρας του έγραψε και βιβλίο για αυτούς! Για τον γιο του έχει κανένα σχόλιο που ζήτησε και συγνώμη;

  6. Με το να κάθεστε εδώ μέσα και να λέτε Λιάκο προχώρα και εμείς μαζί σου, είναι απλά για γέλια.! Να πάρετε τα όπλα και να βγείτε στους δρόμους. Ετσι γίνεται η κάθαρση.!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Γερά Ηλία! Η Παναγιά μαζί σου! Είσαι ήρωας του Έθνους μ’αυτά που περνάς.

  8. Τό ανθελληνικό τόξο ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΜΕΡΑ25 και τά υπόλοιπα σκατά τής βουλής μέ πανούργο καί δόλιο κόλπο εκλεισαν στήν φυλακή τόν ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ….αυτόν πού σού έλεγε τίς αλήθειες … αυτόν πού ξεσκέπαζε τούς πάντες πού κατεστρεφαν τήν Ελλάδα…. αυτόν πού σε θέλει περήφανο….. αυτόν πού σέ θέλει νά μήν πεινάς και νά μήν είσαι ξένος μέσα στήν πατρίδα σου τήν Ελλάδα….!!! Ναί αυτόν εκλεισαν φυλακή αυτοί πού ψηφίζεις… γιατί δέν θέλουν νά σηκώσεις ποτέ κεφάλι…. σέ θέλουν νά σέ γεμίζουν φόρους… να σε γεμίζουν λαθρομεταναστες για νά παίρνουν λεφτά από τήν Ευρωπαική Ενωση….και νά ξεπουλάνε τήν δημόσια περιουσια στούς ξένους γιά νά κρατάνε τίς καρέκλες τους στήν εξουσία…!!! Πόσο ακόμα θά τό επιτρέπεις νά γινεται αυτό…???? ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ……ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΕΣ”.

  9. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗ…….ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ……ΗΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΗΛΙΔΩΣΕΙ….

  10. τελευταια ελπιδα οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλια……..
    μετα θα ψηφιζουν για μας ο Μουσταφα και ο Ισμαηλ

  11. Ελα ρε Λιακο και καθαρισε! Ελλας Ελληνων Χριστιανων!

Comments are closed.