Σεξουαλικά βασανιστήρια στη RAF; Περίεργο ΒΙΝΤΕΟ από “τελετή μύησης”…

Κοινοποίηση:
RAF_Eurofighter_Typhoon_EF2000-700x466

Σάλο και σοκ στην κοινή γνώμη της Βρετανίας έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και απαθανατίζει τη σεξουαλική επίθεση που φέρεται να δέχθηκε νεαρός αεροπόρος της βρετανικής αεροπορίας (RAF) από συναδέλφους του υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε αυτό μεθυσμένοι κρατούν με βία τον νεαρό άνδρα, ο οποίος είναι γυμνός και του επιτίθενται σεξουαλικά, στο πλαίσιο μιας τελετής μύησης.

Η φημισμένη Πολεμική Αεροπορία της χώρας έχει αρχίσει έρευνα για το περιστατικό προκειμένου να διαπιστωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο, αλλά και να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φρικιαστικό περιστατικό, καθιστώντας σαφές ότι δεν ανέχεται τελετουργικά και περιστατικά εκφοβισμού και κακοποίησης στις τάξεις της.

Παράλληλα, εξετάζονται και ποινικές ευθύνες, ενώ υπάρχουν φόβοι πως εφόσον αποδειχθεί η αυθεντικότητα του βίντεο, θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τη φήμη της βρετανικής αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως άλλωστε σημειώνει η DailyMail, οι αποκρουστικές εικόνες έχουν προκαλέσει την οργή των επικεφαλής της βρετανικής εθνικής άμυνας, οι οποίοι έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εξαλείψουν τις ντροπιαστικές τελετές μύησης από τον στρατό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: