Σερέτης Γρηγόρης-Στέφανος Χίος – «Κυβερνάνε εξαγοράζοντας με μίζες τους ψηφοφόρους»

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ-seretis

Για το κράτος της διαφθοράς και για μία κυβέρνηση που στηρίζει την εκλογή της εξαγοράζοντας ψηφοφόρους, αναφέρθηκε ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή του Focus FM 103.6 “Κόντρα στο σύστημα” και στο ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη.

«Καθημερινά παρακολουθούμε να γίνονται σε μία νύχτα άνθρωποι από το πουθενά εργολάβοι του δημοσίου, είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα το οποίο έχει φτάσει στα αφτιά της Ευρωπαϊκής επιτροπής και της Ευρωπαίας εισαγγελέως. Η κυβέρνηση όμως σε όλα αυτά στήριξε την δυναμικότητα της και την διπλή δεύτερη εκλογή της, δίνοντας χρήματα εκεί που έπρεπε», τονίζει ο Στέφανος Χίος.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως, «ακόμα και σε ένα απλό υπουργείο τουρισμού με απευθείας αναθέσεις αγοράστηκαν χαλιά αξίας 27.000 ευρώ, αυτή η τακτική της κυβέρνησης έχει οδηγήσει στην διόγκωση των ποσοστών της, φέρνοντας μία εκλογική βάση στα μέτρα τους. Χαρτζιλικώνουν και λαδώνουν για να μπορούν να κυβερνούν», εξηγεί ο Στέφανος Χίος.

Στη συνέχεια εξηγεί πως, για να μπορέσει να “ξηλωθεί” το κράτος της διαφθοράς θα πρέπει να ανατραπεί ότι γνωρίζαμε για την δικαστική εξουσία, θα πρέπει δηλαδή οι Έλληνες εισαγγελείς να πάψουν να επηρεάζονται από την εκτελεστική εξουσία. Δύσκολο γιατί ακολουθούμε έναν κατήφορο διαφθοράς που δεν έχει γυρισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλησπερα σας,

    δεν εχω καταλαβει κατι ακομα.Αν π.χ,λαβω μιζα για να ψηφισω το χ κομμα,πως θα καταλάβει οτι τελικα ΔΕΝ το ψηφισα;

  2. Σταφανε μην το ψαχνεις ετσι εχει καταντησει ο νεοελληνας ψηφοφορος το μονο που τον νοιαζει ειναι τα τριαντα αργυρια της προδοσιας

  3. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΜΗΝ++++

Leave a Response