Σεφερλής κατά Σεργουλόπουλου: «Κάνε τη δουλίτσα σου για να κάνω κι εγώ τη δική μου» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΗΓΞ

Ο Μάρκος Σεφερλής με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στα όσα ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την σατιρική παράσταση που «ανεβάζει» στο Δελφινάριο, λέγοντας στον παρουσιαστή να κάνει τη «δουλίτσα του» για να κάνει και εκείνος τη δική του.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της εκπομπή του σε συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Πιατά πως «είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και στενοχωριούνται».

Ενώ συνέχισε λέγοντας «οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους».

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή:

«Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο δεν είναι αρένα για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις επειδή δεν συμφωνούν με την άποψη σου.

Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα. Αυτή τη σάτιρα που έρχονται κάθε χρόνο χιλιάδες θεατές, την βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός ξέρεις πως γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων.

Γι’ αυτό κάνε εσύ τη δουλίτσα σου, να κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Την οποία, βέβαια, ποτέ δεν έχεις δει αλλά παρόλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. …είναι από τους τελευταίους που έμειναν στη σάτιρα , οι “προοδευτικοί” αλλά και ταυτόχρονα φουλ συστημικοί μαιντανοί έχουν ξεσαλώσει όχι γιατί είναι δυνατοί οι ίδιοι, αλλά γιατί έχουν καταλάβει ότι εδώ και 15 χρόνια και βάλε το σύστημα είναι με το μέρος τους 100% και πληρώνει και πολύ καλά…

  2. Μαρκο μην ασχολεισαι με λουγκρες που καβαλησανε το καλαμι! Κανε δουλεια σου και περνα την και τρια πασα!

  3. Μαρκο , όποιος ασχολείται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες , μην ασχολείσαι με την λουγκρα και του δίνης αξία

  4. Πέστα Μάρκαρε! Άσε τους πο@στηδες στην ανησυχία τους. Τρέμει συνεχώς η τρυπίδα τους.

  5. η φωτο της μπακοδημου και η αλλη η αννουλα της γιουροβιζιον μαζεψτε τις λουγκρες γιατι εχουν ξεφυγει τελειως

  6. οταν τοσα χρονια….τατιανες…ευαγγελατοι κλπ χρησιμοποιουν τον ανθρωπινο πονο για να κανουν νουμερα…ο Σεργουλοπουλος πεταει χαρταετο….Τωρα που εθιξαν τη κοινοτητα του πεταχτηκε…Ρε ουστ! Σε πληρωνουμε κι ολας…

Leave a Response