Σε «απομόνωση» ο Μητσοτάκης: Απόντες Καραμανλής – Σαμαράς από την ομιλία του στη ΔΕΘ

Κοινοποίηση:
κβηξκηο

Στριμωγμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν την ομιλία του στη 88η ΔΕΘ, όπου όπως λένε κυβερνητικά στελέχη η στόχευση είναι να δοθεί ένα «μήνυμα επανεκκίνησης». Συγκεκριμένα, τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τη φθορά της κυβέρνησης να συνεχίζεται μετά το ηχηρό χαστούκι των ευρωεκλογών, σύμφωνα με πληροφορίες οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς δεν θα παραβρεθούν στην ομιλία του πρωθυπουργού, δίνοντας για άλλη μία φορά ηχηρά εσωκομματικά μηνύματα.

Χαρακτηριστικά, μετά τις ομιλίες των δύο πρωθυπουργών στο Πολεμικό μουσείο (1/7), όπου αποδόμησαν τις στρατηγικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κλίμα στο εσωκομματικό πεδίο έχει οξυνθεί, καθώς δεκάδες βουλευτές ζητούν αλλαγή πολιτικής, θέτοντας μάλιστα και ταυτοτικά ζητήματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο πρωθυπουργός τους τελευταίους μήνες έχει δείξει να υποτάσσεται πλήρως στις επιταγές των διαφωνούντων, καθώς στον ανασχηματισμό των γενικών γραμματέων αξιοποίησε περισσότερα γαλάζια στελέχη, ενώ επέλεξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα ως τον Έλληνα Επίτροπο στην Κομισιόν, ο οποίος πέρα από βαθιές ρίζες στο γαλάζιο κομματικό μηχανισμό έχει και σκληρά, δεξιό πρόσημο.

Υπενθυμίζεται και το ηχηρό χαστούκι που δέχτηκε πριν δύο μήνες ο πρωθυπουργός από επτά βουλευτές της ΝΔ, που έθεσαν βέτο στην πρόταση του Μαξίμου ώστε η Κατερίνα Φουντεδάκη να γίνει πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, καθώς ήταν από τα βασικά άτομα που κατάρτισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Τέλος, σημειώνεται ότι και στο μείζον ζήτημα της ΠτΔ η σαμαρική πτέρυγα «έκαψε» το χαρτί της επανεκλογής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ζητώντας πρόσωπο από την «ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε χθεσινή του συνέντευξη στα Παραπολιτικά ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «Υπάρχουν πρόσωπα στην παράταξή μας με συνθετικά χαρακτηριστικά». Είναι σαφές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε πολιτικό αδιέξοδο και πιο αδύναμος από ποτέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΦΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..

  2. τον άφησε ο Θεός μόνο του με κότερα, βίλλες, ελικόπτερα, καταθέσεις στα νησιά Κέυμαν και τέτοια, δεν έχει έναν ώμο να κλάψει…..

  3. Φιλαρακια ειναι ,στεφανε,εσυ ειδικα το ξερεις,το λαο /τα γιδια/να δουλευουμε οτι δηθεν τσακωνομαστε να μη φυγουν απ το μανδρι,οχι φιλαρακια,αδελφακια ειναι,εχει ΜΑΣΑ για ολους

  4. Πρεπει να συνειδητοποιησει ο νυν πρωθυπουργος, 0ως οπως στρωνει, αναλογως θα κοιμηθει και θα “ανταμριφθρι” οταν ερθει η ωρα της κρισης και ειδικα απο τους συνταξιουχους που τους εμπαιζει εδω και μια 5ετια με το προσχημα της προσ.διαφορας [μηπως ενεις βγαλαμε τις συνταξεις;Οχι κυριε.Εμεις θα σας δωσουμε οταν ερθει η ωρα,την ψοφο σας]. Και τουτο γιατι για τα ΜΜΕ εχετε χρηματα και δινετε, για την Ουκρανια στειλατε 3 δις, ενω για μας κανετε την παπια και θα φατε την φαπα στην ωρα σας.Θυμηθειτε το

  5. Είσαι ότι κάνεις σε αυτή τη σύντομη ζωή… λεφτά και ματαιοδοξία δεν τα παίρνει κανείς μαζί του. Ήδη έχει γράψει την υστεροφημία του.

  6. Ειναι πρωθυπουργος της ελλαδος αυτο το κρητικο σκουληκι που καθε μερα βασανιζει τον λαο? αουτο το εβραικο ανθελληνικο κρητικο σατανα που ψιφησατε? θανατος στο καθαρμα το τουρκοσπορο που εφαγε τους ελληνες και την ελλαδα.

  7. Ποσα κιλα πρωθυπουργών ταϊζει τ σαπιο ελλαδισταν;;;; Λευτα υπαρχουν και ολοι μαζι τα τρωτε…… και ουτε χαρτοπετσετες χρειαζεσται…..μονο χαρτι υγειας…..

  8. Η ´grande dame´ στην μεση σαν γυφτικο σκεπαρνι με ποζα μεγαλοηγετη της τρυπιας δεκαρας…….για τετοιους ηγετες ειναι η ελλαδιστανικη πλεμπα…..ολοι τους σαν ολοι σας…..

Leave a Response