Σε γιορτή χαλβά στα Φάρσαλα ο Αγοραστός πριν τις πλημμύρες: «Πήγα και τους ενημέρωσα για το τι έρχεται»

Κοινοποίηση:
μακελειο

Ο Καραμέρος έβγαλε στη «σέντρα» τον Αγοραστό. «Αλλάζουμε με έργα τη Θεσσαλία», έλεγε στη γιορτή χαλβά ο περιφερειάρχης.

 Λίγα μόλις 24ωρα πριν οι πλημμύρες «πνίξουν» τη Θεσσαλία κι ενώ το Κράτος θα έπρεπε να προετοιμάζεται για αυτό που προειδοποιούσαν οι επιστήμονες και οι μετεωρολόγοι, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μετέβη στα Φάρσαλα για τη… γιορτή χαλβά.

Το γεγονός αυτό ανέδειξε το πρωί της Κυριακής (10/9) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος στον αέρα του OPEN, αναγκάζοντας τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας να παρέμβει στην εκπομπή προκειμένου να… συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να πει –μεταξύ των «εξηγήσεων» που έδωσε- ότι στη γιορτή χαλβά πήγε και για να τους… ενημερώσει για την «κατάσταση που πρόκειται να έρθει».

  • Κώστας Αγοραστός: Ό,τι περισσότερο ψευδές ότι ήμουν σε εκδήλωση.
  • Γιώργος Καραμέρος: Δεν ήσασταν το Σαββατοκύριακο σε εκδήλωση για τον χαλβά Φαρσάλων;
  • Κώστας Αγοραστός: Ναι πήγαμε και στα Φάρσαλα, βεβαίως. Την Κυριακή το πρωί έγινε προειδοποίηση για συναγερμό για ακραία φαινόμενα.
  • Γιώργος Καραμέρος: Συγγνώμη κύριε Αγοραστέ, επειδή με διαψεύδετε. Όταν είστε σε συναγερμό πηγαίνετε και βγάζετε λόγους σε γιορτές χαλβά;
  • Κώστας Αγοραστός: Ναι, είναι μια γιορτή που είναι παραδοσιακή με παραδοσιακούς χορούς στα Φάρσαλα.
  • Γιώργος Καραμέρος: Σας αφήνω στην κρίση των πολιτών.
  • Κώστας Αγοραστός: Είναι γιορτή που κάνουν τα Φάρσαλα και ο δήμαρχος δεν την ανέβαλε. Πήγαμε, μιλήσαμε και φύγαμε. Και μάλιστα τους ενημερώσαμε για όλη την κατάσταση που ερχόταν. Τι πιο άμεσο; Τι πιο ωραίο; Τι πιο γρήγορο να ενημερώσεις το κόσμο; Το φαινόμενο ξεκίνησε την Τρίτη. Ήμασταν παρόντες, εκεί. Με μηχανήματα στους δρόμους γι’ αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο. Ήμασταν εκεί για να βοηθήσουμε. Κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για να ρίξει ευθύνες. Η περιφέρεια ήταν εκεί. Σε Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, στον Παλαμά.

Τι είπε ο Αγοραστός για τα αντιπλημμυρικά έργα μετά τον Ιανό

Σε σχετική ερώτηση του κ. Καραμέρου για τα αντιπλημμυρικά έργα μετά τον Ιανό, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανέφερε μεταξύ άλλων.

 «Τα έργα έχουν γίνει. Είναι εκεί. Στη Καρδίτσα δεν μπήκαν νερά. Δεν κάναμε αναχώματα για να μη πνιγεί η Καρδίτσα και να πνιγούν άλλα χωριά. Είναι μια τοξικότητα στην οποία θέλετε να βάλετε τον κόσμο. Καθαρισμός ρεμάτων έχει γίνει παντού. Μη μου λέτε πού πήγαν τα λεφτά για τα αντιπλημμυρικά» είπε ενοχλημένος, απαριθμώντας ορισμένα έργα. «Αυτοί που μιλούν για τα έργα, να έρθουν να τα δουν αν τα κάναμε ή όχι», είπε.

Στη συνέχεια, οι τόνοι στην εκπομπή ανέβηκαν, με τον κ. Αγοραστό να κατηγορεί τον κ. Καραμέρο για… τοξικότητα!

  • Κώστας Αγοραστός: Θέλω να έρθω στην εκπομπή σας και να τα πω εκεί πέρα να μιλήσουμε. Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Καραμέρος και ο κάθε Καραμέρος να δημιουργεί τοξικότητα για να μπορέσει να επιβιώσει με αυτήν την φιλοσοφία.
  • Γιώργος Καραμέρος: Χαμηλώστε τους τόνους από σεβασμό στους συγγενείς των νεκρών. Το πρώτο πράγμα που είπατε, ήταν να μην γίνουν οι εκλογές. Ντροπή σας.
  • Κώστας Αγοραστός: Ντροπή δική σας. Παραφράζετε πράγματα. Εγώ είπα ότι η ζημιά είναι μεγάλη.

«Για λόγους δεοντολογίας. Επειδή αναφέρθηκε ονομαστικά. Εγώ αυτό που είπα, ήταν ότι ενώ περίμεναν αυτά που είπε με το πρωτοφανές φαινόμενο, αντί να είναι στις συσκέψεις και στα χωριά ήταν στη γιορτή του χαλβά Φαρσάλων. Δεν είπα κάτι άλλο», πρόσθεσε προς το τέλος της σύνδεσης ο κ. Καραμέρος.

«Αλλάζουμε με έργα τη Θεσσαλία» έλεγε ο Αγοραστός στη γιορτή χαλβά

Όμως, μπορεί η κακοκαιρία Daniel να πλησίαζε, πλησίαζαν όμως και οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συνεπώς το «έργο» της Περιφέρειας Θεσσαλίας «έπρεπε» να… διαφημιστεί στη γιορτή χαλβά στα Φάρσαλα.

«Αλλάζουμε με έργα τα Φάρσαλα, αλλάζουμε με έργα τη Θεσσαλία. Η ζωή μας αλλάζει με έργα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στη γιορτή χαλβά, κάνοντας μάλιστα λόγο για υποδομές για την… ασφαλή επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων, έργα που εκσυγχρονίζουν την αγροτική παραγωγή, αναδιαμορφώνουν το αστικό τοπίο, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μαύρη ιστορία…

Πολίτες στον Παλαμά επιτέθηκαν στον Κώστα Αγοραστό

Εξαγριωμένοι πολίτες στον Παλαμά Καρδίτσας εξαπέλυσαν λεκτική επίθεση το Σάββατο (09/09), στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας έφθασε περίπου στις 11:45 στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων και αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες. Η ένταση στη συνέχεια ανέβηκε και αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους που εκσφενδόνισαν και κάποια αντικείμενα και νερά.

Στο σημείο έφθασε και αστυνομική δύναμη που απομάκρυνε τον κ. Αγοραστό, ο οποίος και αποχώρησε από τον Παλαμά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ο Αγοραστος και η Κολυνδρινη..εχουν φαει πολλα λεφτα..εδω στην Θεσσαλια..και Μαγνησια..φτιαξανε της πλακας εργα γενικα παντου..και τα υπολοιπα χρηματα τα τσεπωσανε.. για παρτυ τους .η Κολυνδρινη..αντιπερειφεριαρχης Μαγνησιας..απο το πουθενα εγινε πλουσια..και πουλαει και τσαμπουκα εδω στην Μαγνησια..!!!

  2. Ε τωρα μη το παρατραβαμε Την ονομαστικη του εορτη γιορταζε ο ανθρωπος

  3. Η συγκεκριμενη γεφυρα γινεται σε περιπου 2,5 ωρες.
    Το λεω επειδη υπηρετησα στο ΜΧ.
    Και μπορουν να μπουν και πυλωνες απο τα ιδια μερη της γεφυρας (οπως εγινε στη Λιβυη) σε πολυ μεγαλο υψος.
    Τα πολιτικα κατακαθια δεν θελουν να αναλαμβανει τετοιου ειδους εργασιες ο στρατος, για ευνοητους λογους.
    Απο τη μεταπολιτευση εχει επικρατησει η σαπιλα!
    Αν δεν αλλαξει το πολιτικο συστημα…ετσι θα ειναι η χωρα.
    Δυστυχως.
    Ψηφιστε πατριωτικα κομματα!

Comments are closed.