Σε δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι Νιγηριανός!»

Κοινοποίηση:
Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε podcast και μίλησε για πάρα πολλά πράγματα. Ένα από τα πρώτα που βγήκαν στην επιφάνεια ήταν η επιμονή του να βρεθούν οι Μιλγουόκι Μπακς στο ίδιο επίπεδο επιθυμίας για έναν ακόμα τίτλο. Μία ακόμη… προειδοποίηση πως αν οι πρωταθλητές του 2021 δεν ανταγωνιστούν την… πείνα του, τότε εκείνος θα πρέπει να κοιτάξει και σε άλλες αγορές.

 

Ωστόσο, ο Giannis μίλησε και για την καταγωγή του, έπειτα από σχετική ερώτηση, για το ποιο κομμάτι του χαρακτήρα του είναι «ελληνικό» και ποιο «αφρικανικό, μπλέκοντας και τον Χακίμ Ολάζουν, ο οποίος μολονότι Αφρικανός, έγινε διεθνής με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

«Όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός»

«Έχω τις αξίες και τις αρχές της Νιγηρίας. Άλλωστε οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί και έχω μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Βέβαια εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, με την ευρωπαϊκή νοοτροπία, οπότε έχω στοιχεία και από τις δύο πλευρές. Η περίπτωση μου μοιάζει λίγο με του Ολάζουον γιατί και εκείνος αν και Νιγηριανός αντιπροσώπευε περισσότερο το αμερικάνικο κομμάτι του», είπε αρχικά ο Αντετοκούνμπο.

 

Και πρόσθεσε: «Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω. Το καλοκαίρι πήγα και με τη μητέρα μου, συνάντησα τους συγγενείς μου. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει με την Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός, Αφρικανός».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Έλληνας γέννησε δεν γίνεσαι καί τά παιδιά τόν παιδιών σού Νιγιράκια θα είναι

  2. ΑΧ Κ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
    ΑΧ……
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΚ ΓΕΝΕΑΣ !!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ !!!!

  3. Γιατί ασχολούμαστε άραγε; Δεν έχουμε αρκετά προβλήματα σαν λαός ν’ ασχοληθούμε;

  4. Αυτός ο τύπος παίζει να έχει ήδη αμερικανικό διαβατήριο που δικαιούται βάση νόμου και να γράψει στα μεσαία του την Ελλάδα κ τη Νιγηρία !

  5. Μια χαρα…
    Τραβα στη Νιγηρια σκυλαραπα..να τρως σκυλια…

  6. Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
    Αν υπήρχε κυβέρνηση και είχαν λίγο μυαλό θα έπρεπε να του είχαν πάρει το διαβατήριο και απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα, γιατί με αυτά που λέει προσβάλλει την Ελλάδα που τον ανέδειξε καιτρελάθηκε από τα εκατομμύρια που παίρνει που ήταν στην χώρα του ούτε στον ύπνο του δεν θα τα έβλεπε, και ας πάει κάτω στους τόπους του να ζήσει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αχαριστία από τον ευργετηθέντα αχάριστο. Βρε ουστ.

  7. ΣΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧ….ΙΑ ΜΑΣ

  8. Τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών με τους αριστερούς δημοσιογράφους που πληρώνονται από το …κεφάλαιο(που βρίζουν κατά τα άλλα), πόνεσαν πιο πολύ και από το κλεπτοκρατικό τόξο για τη δήλωση του Αφρικανού. Που είπε το αυτονόητο, ότι είναι Νιγηριανός! Και αυτοί σώνει και καλά, θέλουν να μας τον παρουσιάσουν Έλληνα γιατί βολεύει την τάχα πολιπολιτισμική κοινωνία! Αλλά οι εφοπλιστές μένουν σε επαύλεις με μπράβους. Για τραβάτε ρε ανθέλληνες καναλάρχες εφοπλιστές και ψευτοαεριστεροί και ψευτοδεξιοί δημοσιογράφοι στον Άγιο Παντελεήμονα χωρίς μπράβους και τα παιδιά σας να πάνε σχολείο με τα παιδιά των Αφγανών! Τότε θα είσασταν συνεπείς αλλά τώρα είστε υποκριτές και υπαλληλάκια του Ερντογάν, των Μκο και του Σόρος!

  9. και σκυλαραπας καριολη

  10. Βαρέθηκε να ακούει όλους αυτούς που ούρλιαζαν ότι δεν είναι Έλληνας με πρώτο τον Άδωνη.
    Λοιπόν τώρα που μας έφτυσε πήρατε αυτό που θελατε;
    Σε λίγο θα δηλώσει κάτι αντίστοιχο και ο Πύρρος και θα μείνουμε με τις φαντασιώσεις μας μόνοι και ….Ελληναράδες.

  11. «Όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός»

    οποτε σε συμφερει εισαι νιγηριανος και οποτε οχι εΛΛΗΝΑς

    ομως ακου ρε χρυσοπληρωμενη μαιμου που τα τσοντοκαναλα ασχολουνται ολη την μερα μαζι σου ,.,

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ .,.,,.ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

  12. Γιατί τότε δεν πάει να πάρει την Νηγιριανή υπηκοότητα; Θα του τη δώσουν αμέσως. Ο εν λογο δεν έχει καν αθλητική άμυλα. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό. Μόνο τα ΜΜΕ τον έχουν θεοποιήσει. Ο Μάικλ Τζόρνταν, η ο Μάτζικ Τζόνσον που λέμε τα ονόματα τους και ανατριχιάζουμε, πως κέρδισαν τον σεβασμό της παγκόσμιας; Ότα λέγαμε τα ονόματα τους τα λέγαμε με σεβασμό και θαυμασμό. Χωρίς να αναφέρουμε τις αφίσες τους που είχαμε, η την έκπληξη μας όταν τους παρακολουθούσαμε. Τότε λέγαμε το… Ποιός είμαι ρε; ο Τζόρνταν; Και το λέγαμε με θαυμασμό.

  13. Οπως ελεγε και ο Ζαμπετας, το ταμ ταμ σου.

  14. Μπάβο ρε παλίκαρε! Φτύσε άλλη μια φορά τα ανώμαλα πορνοσκουπίδια που ντε και καλά και με το ζόρι θέλουν να σε κάνουν Έλληνα , ενώ εσύ είσαι και αισθάνεσαι αυτό ακριβώς που αγάπησες…την πατρίδα σου..την Νιγηρία.. Δηλαδή οι εκατοντάδες χιλιάδες η και εκατομμύρια Έλληνες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Γερμανία, το Βέλγιο , Αμερική κτλ είναι Γερμανοί, Βέλγοι και Αμερικανοί? ε, τότε γιατί βρε νεο αριστερο ταξικά μουλάρια θέλετε να τους δώσετε το δικαίωμα να ψηφίζουν στις Ελληνικές εκλογές? και αναπνέετε και ξοδεύεται και το πολύτιμο οξυγόνο του πλανήτη, ανεγκέφαλα
    γίδια…

  15. Κάποτε ο νεγρος είπε σε συνέντευξη ότι οι Ελλάδα είναι χώρα για άσπρους Αναρωτιέμαι τα μπάσταρδα του που έκανε με την αφρικανοαμερικανιδα λες να είναι στο μισό ελληνόπουλα;
    Άσε και τον αδερφό του(νεγρος είναι μπορεί οι μάνα του να τον έκανε με άλλον)που κάνει διαφημίσεις με άσπρα κοριτσοπουλα με την μάνα του πρόσφατα δημητριακά kelloggs(Nestlé-monsanto) είναι πολύ βρομιάρης χαρακτήρας.τεμπελοσκυλα του κερατά.

  16. Να λέμε τα αυτονόητα την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι στην Θεσσαλία δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό είναι λίγο υπερβολικό αλλά ας τα πούμε
    Εθνικότητα: το ‘έθνος που κατάγεσαι, ο Γιάννης από μάνα και πατέρα Νιγηριανούς προφανώς και είναι Νιγηριανός κατά την εθνικότητα
    Ιθαγένεια: Η χώρα που γεννήθηκες και αφού γεννιόμαστε μια φορά έτσι και η ιθαγένεια μας είναι μια και μοναδική, είτε αρέσει είτε όχι ο Γιάννης αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα έχει μια και μοναδική ιθαγένεια την Ελληνική
    Υπηκοότητα: η χώρα της οποία είσαι υπήκοος και έχεις δικαιώματα και υποχρεώσεις μπορείς να έχεις πάνω από μια και προκύπτει από την ιθαγένεια, την εθνικότητα και άλλες παραμέτρους, ανάλογα με την νομοθεσία κάθε χώρας. Π.χ ο Γιάννης μπορεί να έχει Νιγηριανή υπηκοότητα λόγω της εθνικότητας του, Ελληνική λόγω της ιθαγένειας του και Αμερικάνικη λόγω του ότι ζει και εργάζεται μόνιμα στης ΗΠΑ.

    1. Τι βλακείες λες ρε αγράμματε ?
      Η “υπηκοότητα” αποκτάται με τη διαδικασία της πολιτογράφησης. Ένα άτομο μπορεί να αποκτήσει μια ή και περισσότερες υπηκοότητες. Δεν μπορεί όμως να έχει παραπάνω απο μία ιθαγένεια ταυτόχρονα γιατί απλούστατα η λέξη προέρχεται από το ιθύς+γένος (ιθύς=ευθύς, ο κατ’ ευθείαν βαίνων + γένος -γενέσθαι / γίγνομαι) και αφορά το γένος και όχι την εντοπιότητα – τόπο γέννησης / διαβίωσης κάποιου.
      Άρα : αφορά το γένος και ΟΧΙ την εντοπιότητα – τόπο γέννησης . Άρα ο μαυρούκος είναι καρα – Νιγηριανός !!!
      Αντιλαβού ???

  17. Αντε πες το μπας και το χωνεψουν και εδω οι δικοι μας που τον εχουν κανει θεο

  18. Μπακογιάννη αφού δηλώνει Νιγηριανός βάλτον υποψήφιο με τις ευλογίες του ….Κωνσταντίνου του Ανταρσύα και όλων των λαθρομεταναστών! Τους έκανε ρόμπα ο Νιγηριανός και αυτούς και τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών. Όλοι εναντίον του Ηλία αλλά σας πήρε χαμπάρι ο Ελληνικός λαός. Ηλία γερά, η Αθήνα σε περιμένει να την ελευθερώσεις γιατί μόνο εσύ έχεις τα κότσια! Στέφανε κατέβα με Ηλία όπως η Μπέτυ.

  19. Να τους πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια. Του giannis και όλης της φαμίλιας.

  20. Όχι μην μας το κάνεις αυτό Ελληνα σε θέλουμε Είναι ρατσιστικό να λες ότι δεν είσαι Έλληνας…..

  21. καλα λεει ο ανθρωπος οτι γεννηθηκα στην ελλαδα αλλα ειμαι αφρικανος οχι σαν μερικους βλαμενους που μας τον παρουσιαζουν σονι και καλα οτι ειναι ελληνας

  22. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.

  23. Κοίτα ρε που μερικοί μλκες στενοχωριούνται που είπε ότι είναι Αφρικανός και τον λένε αχάριστο…τι πίνετε ρε βόδια ???
    Ως πότε θέλατε να λέει ότι είναι δήθεν Έλληνας ?? Αντί να χαρείτε πιυ το λέει…του την λένε κιόλας τα όρνεα…μέχρι τώρα αναγνωρίζω ότι τίμησε κι ανταπόδοσε αρκετά από αυτά που του πρόσφερε η Ελλάς αλλά πήρε και πολλά…
    Φυσικά και δεν επιθυμώ να παίζει στην Εθνική όπως και κανένας άλλος και στις άλλες χώρες προφανώς !!!

  24. ΕΛΛΗΝΟΝΙΓΗΡΙΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΤΩΝ ΣΕΠΟΛΙΩΝ.

  25. Είπε αυτό που είναι πραγματικότητα και όποιος δεν το βλέπει θέλει γιατρό

  26. OXI! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΌΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΚΟΥΛΑ. ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΡΑ ΤΗ ΖΑΒΗ;

  27. Ειμαι σκανδιναβος. Ηρθαμε το 800μ χ και υπηρετησαμε στη βαραγκιο φρουρα του ανατολικορωμαικου αυτοκρατορα. Μας δοθηκε τιμαριο στη συρια που υπερασπιστηκαμε απεναντι στην αραβική λαιλαπα και αργότερα στην τουρκική λαιλαπα με σχετική επιτυχία.Σαν ανταμοιβή για τις επιτυχίες, λαβαμε τιμαρια σε Κυπρο και Μακεδονια. Το 1570 η τουρκική λαιλαπα μας αφανισε απο Κυπρο. Η Μακεδονική δυναστεια επεκταθηκε πανελλαδικά. Διαπρεψαμε στη ναυμαχία του Ναυαρινου, στις μαχες κατα των τουρκομογγολων 16ο, 17ο, 18ο, 19ο αιωνα, στον 1ο και 2ο βαλκανικο πολεμο, στον 1ο παγκόσμιο, στη Μικρασιατικη εκστρατεία, στο 2ο παγκόσμιο, στην κορεα οπου μονο ο πατερας μου συμμετείχε. Στο Πολυτεχνείο εφαγα τις μπατσες μου 10χρονος γιατί εδωσα ψωμί και νερό στους αγωνιστές της Δημοκρατίας. Εκτοτε, συμμετείχα σε 4 πολεμους για την τιμή της πατρίδας, παροτι αυτή δεν συμμετείχε. Δεν ξεχνω ποιος ειμαι και τι ειμαι, ακριβώς όπως και δεν ξεχνω την εθνικοτητα του ψωμιού που τρωω. Ισως να ημουν Νιγηριανος η Αλβανος η…… Ειμαι υπερηφανος να με βριζουν Ελληνα, ειδικά οι βορειοευρωπαιοι, ειμαι υπερηφανος για τα φωτα που εδωσε η θετη μου πατρίδα στον κοσμο, χωρίς να κρατήσει ουτε ενα καντηλι για παρτε τση, δυστυχώς.

    1. μόνο το αίμα μετράει και δεν το έχει κανένας στην χερσαία ελλάδα.

      1. Εσύ τι είσαι ανθρωπολόγος γεννετιστης; Γιατί οι επιστημονες με της έρευνες του αλλά λένε εξυπνακια. Κατά 99.7 % το dna μας είναι ίδιο με τον αρχαίων ημών προγόνων.

  28. Ελληνιστές λέγονταν αυτοί που είχαν ελληνική παιδεία,αλλά όχι ελληνική καταγωγή. Εξ’ού και ελληνιστικά χρόνια.

  29. Οταν ο Κασιδιαρης δηλωνε οτι δεν ειναι Ελληνας κι ουτε θα γινει ποτέ, ορμησε το βρωμικο συστημα να τον
    κατασπαραξει.Τωρα τι λενε οι εγκληματιες της Ελλάδος και των Ελλήνων?Κι ειμαστε ακομα στην αρχη……

  30. Πηρε αυτος το Ελληνικο διαβατηριο , που του ανοιξε τις πορτες να πηγαινει οπου θελει, τωρα την εχει …γραμμενη την Ελληνικη Μπανανια , που σκοπευει να Ελληνοποιησει την μιση Ασια και την μιση Αφρικη!! Ας τα δουν αυτα οι Ανθελληνες και να απελασουν ολο αυτο το λεφουσι που εχει εισβαλει παρανομα στην χωρα!! Απο τοτε που Ελληνοποιησαν αυτον και την οικογενεια του , μονο μια φορα θυμαμαι να επαιξε μπασκετ με την Εθνικη ομαδα!! Ουτε καν αισθανεται…Ελληνας προτιμαει τα δολαρια των Αμερικανων!!

  31. Συνεχίστε να λέτε ότι είναι Έλληνας … βέλτε τον σε όλες τις διαφημίσεις για να κονομάει πιό πολλά ο Νιγηριανός.
    Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Όσο και να θέλει ο Κούλης, οι μαύροι και οι υπόλοιποι έποικοι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνουν Έλληνες !!!!!

    1. Ακριβως αυτο εγινε και γιαυτο ειχε ερθει να παιξει δηθεν με την εθνικη μας.
      Αν παρατηρησατε αργοτετα μας ειχαν φλομωσει με διαφημισεις του αυτου και του θαναση αρα ηρθαν για την κονομα χεστηκαν για το μπασκετ

  32. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΨΩΜΙ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΞΙΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ. ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ…. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΄΄ ΕΛΛΗΝΕΣ ΄΄΄ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    1. Νάτος ο μάγκας! Τώρα που έφαγε, ήπιε, τώρα που τον μεγάλωσε η Ελλάδα όταν δεν είχαν ούτε να πληρώσουν το νοίκι, τώρα που πήγε στο σχολείο δωρεάν και τα άλλα τα παιδάκια τον κάνανε παρέα γιατί ήτανε μαυρούλης, τώρα που του κάναν δωρεάν προπόνηση και καριέρα, τώρα που τάπιασε για τα καλά κι έγινε εκατομυριούχος τώρα είναι ένας υπερήφανος Νιγηριανός με μεγάλη αγάπη για τις ΗΠΑ που του σκάσανε τα εκατομύρια και σπίτι σούπερ πολυτελείας την Ελλάδα. Τάχα μου έγινε και Ευρωπαίος. Το έμαθε και το παίζει καλά το παιγνίδι ο Γιάννης Τούμπος. ¨Οτι τον συμφέρει λέει. Α, ρε, βλάκες ¨Ελληνες που τον χειροκροτάγατε, κιόλας. Κασιδιάρη, πότε θα βγεις από την φυλακή? Ο Ελληνικός λαός έχει αποβλακοθεί!

  33. Aρκετή αξία τον δώσαμε στην Ελλάδα και δείχνει να μην το σέβεται. ΄Αντε χέστε τον.

  34. Στα αρχιδια μας ρε γιαννάκη άμα είσαι Αφρικανός…Και τις κούπες στο μπάσκετ τις πήραμε με Γκάλη Γιαννάκη και Διαμαντίδη Σπανούλη…

  35. Αυτα πες τα σε αυτους που σε αποκαλουσαν ελληνα…οταν πεφτει χρημα…πιστη στη θρησκεια και στην πατειδα δεν υπαρχει..και αν πουνε καποιοι οτι ειναι ελληνας κλπ ας πηγαινε σρη Νιγηρια να περασει καλυτερα γιατι απξ εδω ξεκινησε οχι απο τη Ζιμπαμπουε..και.μην περιμενετε ποτε να τον ξαναδειτε στην Εθνικη μπασκετ

    1. Γιατί δεν τον αφήνανε να λέγεται Νιγηριανός? Γιατί τον κάνανε Ελληνα και τον βαφτίσανε και Γιάννη? Ας τον λέγανε Μαχμούτ. Από που κι ως που μας αντιπροσωπεύει αυτός σαν ¨Ελληνας? ¨Ηρθαν οι γονείς του λαθρομετανάστες. Αυτός μας φτύνει τώρα όλους εμάς τους ¨Ελληνες. Μεγάλο μούτρο. Σε μια συνέντευξη του το 2020 έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών. Σκεφτόμουν, έλεγε, ότι εγώ δεν έχω μέλλον εκεί. Φοβόμουν ότι θα απέλαγαν τους γονείς μου. Την πρώτη φορά που είδα έναν μαύρο, έλεγε, να οδηγεί αυτοκίνητο ήταν όταν πήγα στις ΗΠΑ. Άκουσον, άκουσον. ¨Οτι η Ελλάδα είναι τάχα κάποια τριτοκοσμική, ρατσιστική χώρα που δεν υπάρχει ούτε ένας μαύρος που να οδηγεί αυτοκίνητο στη χώρα μας. Αυτά είναι τα “καλά λόγια” που μιλάει ο Γιαννάκης για την Ελλάδα τώρα που τάπιασε. Πριν ήταν τυλιγμένος σαν σουβλάκι γύρω από την Ελληνική σημαία και έσκαγε χαμόγελο. Τώρα δεν την έχει ανάγκη.

  36. Ο Αντετοκούμπο δηλώνει Νιγηριανός και ότι έχει τις αξίες της Νιγηρίας! Α ρε ανώμαλο κλεπτοκρατικό τόξο που μιλάτε για ενσωμάτωση, όταν δεν ενσωματώνετε τον πάμπλουτο Αντετοκούμπο, πως θα ενσωματώσετε εκατομμύρια μουσουλμάνους που τους λένε ότι η Ελλάδα έπνιξε μετανάστες στα διεθνή ύδατα έξω από την Πύλο! Και ανοίγουν τζαμιά για Αλλάχ και τους γεμίζουν μίσος οι δουλέμποροι που τους φόρτωσαν και οι εδώ συνεργάτες τους στις ΜΚΟ της μίζας και του ανθελληνισμού; Α ρε κλεπτοκρατικό τόξο μόνο για μίζες, φωτιές, πλημμύρες και γάμους ομοφύλων είστε! Ηλία Κασιδιάρη είσαι η τελευταία μας ευκαιρία για την Ελλάδα αλλιώς έρχεται το Ισλάμ! Κάντε όλοι αγώνα για τον Ηλία μας γιατί με απόφαση Μπακογιάννη θα βλέπετε αφίσες του Ανταρσύα για ανοιχτά σύνορα, όχι όμως του Έλληνα Ηλία!!!

Comments are closed.