Σε διαθεσιμότητα τέσσερις αστυνομικοί μετά από επεισόδιο με λ@θρομετανάστη στη Λέσβο

Κοινοποίηση:
astynomia

Τρεις συνοριακοί φύλακες και ένας αστυνομικός τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ύστερα από βίντεο, το οποίο διακινείται στο διαδίκτυο και τους απεικονίζει να ασκούν βία σε βάρος αλλοδαπών αιτούντων κατά την διάρκεια ελέγχου στη Λέσβο.

 Στο βίντεο δεν φαίνεται η αρχή του επεισοδίου και για ποιο λόγο  οι αστυνομικοί άσκησαν βία, παρά μόνο η εξέλιξή του και η αντίσταση που προέβαλλε κατά την σύλληψη ένας εκ των δύο αλλοδαπών αιτούντων.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκη, η διερεύνηση του περιστατικού ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΦΩ ΕΤΑΧΘΗΣΑΝ; ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΣΚΟΤΩΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΑΣ

  2. Εγώ είδα ένα βίντεο από τη μέση και μετά, αντί προβάλλει αντίσταση.
    Αυτό λέγεται αντίσταση κατά της αρχής και σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα γα αντιδρούσαν έτσι. Και στη Γερμανια και στο Ισραήλ. Έτσι δεν κάνει η αστυνομία στις φιλικές αυτές χώρες; Που είναι κ πρότυπο μας σε όλα;
    Οποτε αφήστε ήσυχους τους αστυνομικούς και μην τολμήσετε να τους αποταξετε.

  3. Ειδα το βιντεο. Καλως επραξε ο Αρχηγος μεχρι να διευκρινιστει τι ακριβως συνεβη..
    Αλλα η διαθεσιμοτητα..γιατι?? Προδικασε το αποτέλεσμα ο Καραμαλακης;
    Στα Σεπόλια,με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έπρεπε να διατάξει την διαθεσιμότητα διότι ένα σωρο μαντραχαλοι αστυνομικοί ανεχθηκαν λεκτικη και σωματικη βία από διαφόρους “αγανακτισμένους” πολίτες… Και σαν καραγκιοζηδες, μαλλιοτραβιοντουσαν επί μισή ώρα με τους “αγανακτισμενους” πολιτες χωρις να ασκησουν την απαιτούμενη νόμιμη βία προκειμένου να συλληφθούν και να παραπεμφθούν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    Κι εφόσον εχει αξιοπρέπεια ο Αρχηγός..κι εφόσον δέχτηκε πιέσεις απο τον Υπουργό,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ:
    ΠΑΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ!!
    Αει σιχτιρ πια,με τον κάθε πουλημένο πουστη..

  4. Ρε γ@μηστε τους ασαλιωτους πριν μας γ@μησουν τα παλιολαθροπιθηκια

  5. Αν ήταν κάποιος γέρος η κάποιος μαθητής, χωρίς να φορά σωστά την μάσκα, η χωρίς σωστό χαρτί κανείς δεν θα μιλούσε…. Γενικά αν ήταν κάποιος Έλληνας η Ελληνίδα…

Comments are closed.