Σε εξέλιξη η άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24»

Κοινοποίηση:
pn

Ο Ν. Δένδιας στη φρεγάτα “Σπέτσαι”

Την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» -που διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του ανατολικού και νοτίου Αιγαίου- παρακολούθησε χθες το βράδυ ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, επιβαίνων της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ,στην οποία μετέβη συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό, Δημήτριο Χούπη.

 

Προηγήθηκε ενημέρωση του για τα σενάρια της άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού -η οποία πραγματοποιείται κατ’ έτος με τη συμμετοχή προσωπικού και μονάδων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας- και “αντικειμενικό σκοπό την εμπέδωση της διακλαδικότητας επί του πεδίου”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης.

Ο κυβερνήτης της φρεγάτας αντιπλοίαρχος Σ. Μπίσκος δώρισε στον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας το θυρεό του πλοίου και ο κ. Δένδιας το θυρεό του υπουργείου στον κυβερνήτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: