Σε επίτιμο δημότη Παλλήνης θα αναγορευθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Δύο ώρες είναι προγραμματισμένο να παραμείνει ο Παναγιώτατος στη Παλλήνη

Το Δήμο Παλλήνης θα επισκεφθεί , μεθαύριο Πέμπτη , ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα αναγορευθεί επίτιμος δημότης Παλλήνης και θα του απονεμηθεί το «χρυσό κλειδί» της πόλης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ, η επίσκεψη του Παναγιωτάτου θα λάβει χώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Παλλήνης στις 20.00 και θα ολοκληρωθεί στις 22.00.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. έχει γίνει δημότης σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, έχει πάρει τόσα βραβεία που ούτε και αυτός ξέρει γιατί του τα δίνουνε, έχει γίνει επίτιμος καθηγητής σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου χωρίς να έχει ιδέα ,και από την έπαρση φουσκώνει σαν ”κούρκα”,ρε ανεκδιήγητε παπά μετανόησε και ζήτα συγνώμη από το χάος που δημιούργησες στην Ουκρανία ,δεν βλέπεις ότι τέλος δεν θα μείνει τρίχα από τα γένια σου????

  2. Και η προδοσια συνεχιζετε. Ευτυχως που οι αληθινοι Ελληνες εχουμε φυγει εξω ακομα και απο το Ευρωπαισταν οχι μονο απο το Ελλαδισταν.

    1. οι χοουντικοι δεν εχετε σχεση με την Ελλαδα, ειστε αποβλητεοι και ξενο σωμα

      1. Ναι αφησαμε το Ελλαδισταν σε καλα χερια και το φτιαξατε σαν τα μουτρα σας κοπριδια αριστεροι. Αλλα αυτη τη φορα μεγαλωνουμε τα παιδια μας με αηδια για το Ελλαδισταν οποτε δε θα υπαρξει καμια βοηθεια στο μελλον. Ουτε Ελληνικα δε τα μαθαινουμε βλακες. Αυτο φτιαξατε τελικα. Ενα τιποτα που θα πεσετε μεσα στα ιδια σας τα σκατα χωρις καμια βοηθεια αυτη τη φορα.

Leave a Response