Σε ιταλικό εστιατόριο των Βορείων Προαστείων ο Ιερώνυμος – Έχει πάρει φόρα και για λογαριασμό της Εκκλησίας κάνει το ένα deal μετά το άλλο

Κοινοποίηση:
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Σε ιταλικό εστιατόριο των Βορείων Προαστείων γευμάτισε προ ημερών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος με εκλεκτή παρέα.

Όπως μάθαμε, στο συγκεκριμένο all day bar restaurant έχει αποκτήσει (μειοψηφικό) πακέτο μετοχών, πασίγνωστος μάνατζερ των κατασκευών, που εσχάτως άλλαξε στρατόπεδο επειδή διαπίστωσε απενταρίες στα πρώην αφεντικά του και ο οποίος παράλληλα διετέλεσε στο παρελθόν στενός συνεργάτης του Μακαριωτάτου στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας!

Βεβαίως για να είμαστε δίκαιοι, τότε δεν προχώρησαν και πολύ τα πράγματα όσον αφορά την αξιοποίηση της λιμνάζουσας περιουσίας, ωστόσο έγινε η αρχή, που ως γνωστόν είναι πάντα δύσκολη!

Tο κομμάτι του «ιερού» real estate έχει αναλάβει μία τεχνοκρατική ομάδα υπό τον γενικό διευθυντή της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (ΕΚΥΟ) π. Νικόδημο Φαρμάκη αλλά πάντα τελούν υπό την υψηλή εποπτεία του Αρχιεπισκόπου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΙΣΜΑΤΑ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ

  2. Ο ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟ ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

Comments are closed.