Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 42χρονου που έφυγε από τη ζωή μετά τα χτυπήματα 18χρονου

Κοινοποίηση:
ferres

Στον Άγιο Νικόλαο Φερών έγινε η κηδεία του 42χρονου, με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα συγγενών και φίλων. Παρόντες και κάτοικοι της περιοχής που δεν είχαν σχέση με τον άτυχο Γιάννη, αλλά ήθελαν να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και την αντίθεσή τους σε τέτοιου είδους περιστατικά που δεν τιμούν την πόλη των Φερών.

Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Ηλιάδης έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά τον βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι, ως αποτέλεσμα επεισοδίου σε καφετέρια των Φερών. Η λαβή και η ρίψη του στο έδαφος από έναν 18χρονο γνώστη πολεμικών τεχνών, ήταν μοιραία για τον πατέρα τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Στο σημείο που έγινε το περιστατικό, έχουν αφεθεί λουλούδια και κεριά στη μνήμη του Γιάννη Ηλιάδη, από φίλους του.

Το ενδιαφέρον όλων είναι στη δίκη που θα γίνει και το βάρος θα πέσει στις καταγγελίες οτι οι κατηγορούμενοι ως εμπλεκόμενοι είχαν σχέση με το κατάστημα (τουλάχιστον ο 18χρονος) ως προσφέροντες υπηρεσίες “προστασίας”, αλλά και στις ευθύνες της ιδιοκτησίας του καταστήματος.

Από την πλευρά του οικογενειακού κύκλου του Γιαννη Ηλιάδη, υπάρχει η προτροπή σε όλους αυτούς που ήταν μάρτυρες του τραγικού γεγονότος να καταθέσουν στη δικαιοσύνη ώστε να αναδειχθεί η αλήθεια και να μην υπάρξει συγκάλυψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και το 18χρονο φλωροτσογλάνι ελεύθερο; Μουνόπανα καρκινοδικλαστάκια. Βρείτε το το σκουπίδι και λιώστε το.

Comments are closed.