«Σε κώμα» ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ – Τι υποστηρίζουν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σε κώμα έχει πέσει ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, όπως αποκάλυψε ο Άντρι Γιουσόφ, εκπρόσωπος της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Καντίροφ έχει άλλη μια σοβαρή έξαρση και ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση τις τελευταίες ημέρες», πρόσθεσε ο Γιουσόφ.

 
«Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από διάφορες πηγές σε ιατρικούς και πολιτικούς κύκλους. Δεν πρόκειται για τραυματισμούς. Είναι άρρωστος εδώ και πολύ καιρό και μιλάμε για συστηματικά προβλήματα υγείας», αναφέρουν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες.

Με πληροφορίες από: Ukrinform

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι κομπλεξικοί πολιτικοί της Ουκρανίας ας ασχοληθούν με τα εσώρουχα τους και τα χάλια τους…
    Τελικά είναι και πολύ κατίνες οι ζελεδένιοι….

  2. Κατευθείαν στην ΚΟΛΑΣΗ. Ενας αιμοχαρής λιγότερος. Πάει ο Πριγκόζιν πάει και ο Καντίρωφ.

  3. Ο πόλεμος έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική όλα αυτά που γίνονται δεν τα είχε υπολογίσει κανείς, απορώ τι περιμένει ο Putin και δεν προχωράει σε αντεπίθεση… Οι ξένοι έχουν κάνει μεγάλες ζημιές και εντός Ρωσίας δεν είναι μόνο τα drones που κτυπάνε όλες τις μεγάλες πόλεις, αλλά και οι ξένοι πράκτορες που προκαλούν τρομοκρατικές ενέργειες… Ειδικά αν ισχύει αυτό με τον Kadyrov δηλαδή ότι είναι φυτό τότε θα μιλάμε για πολύ σκληρά αντίποινα, λογικά θα κτυπήσουν κάθε πουλημένο εγκληματία που παίρνει εντολές και βοήθεια από την δύση…

Comments are closed.