Σε λειτουργία από αύριο τα δρομολόγια των τρένων Αθήνα – Καλαμπάκα

Κοινοποίηση:
ΤΡΕΝΟ

Επανακυκλοφορούν από αύριο Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 882 και 887 (Αθήνα- Καλαμπάκα- Αθήνα).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, το δρομολόγιο 882 (ώρα αναχώρησης 08:28 από ΣΣ Λαρίσης) θα πραγματοποιείται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Καλαμπάκα και ενδιάμεσες στάσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Αντίστοιχα, το δρομολόγιο 887 (ώρα αναχώρησης 16:58) θα πραγματοποιείται με λεωφορείο από την Καλαμπάκα μέχρι τον ΣΣ Λειανοκλαδίου, με στάσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λειανακλάδι – Καλαμπάκα- Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

Περισσότερες πληροφορίες: https://tickets.hellenictrain.gr/dromologia/?lang=gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και κάτι άλλο που πρέπει να απετησετε δημοσιογραφικα σε μεγάλο βάρος κλπ ιδικά η κάτοικοι των γύρων περιοχών κλπ και η δημοσιογράφοι κλπ να απετησετε να καθαριστεί το δάσος Δαφνί εκεί που γινόταν η γιορτή κρασιού να γίνει όπως είναι ο βασιλικός κήπο ερχόμενη χτες με το λεωφορείο πρόσεξα ότι έτρεχαν νερά σε ρυάκι κλπ και δίπλα ένα γαλαζοπρασινο πουλί δεν ήταν παπαγάλος έπινε νερό είναι κρίμα να είναι σε αυτήν την κατάσταση όταν μπορεί να γίνει επισκεψιμο σαν το Βασιλικό κήπο κλπ εάν δεν υο προσέξουν θα το κάψουν και είναι φυσικό δάσος με διαφορά δέντρα κλπ

Comments are closed.