Σε παράλληλο σύμπαν η Μπακογιάννη – Ο κοιμισμένος Τζο θα αλλάξει τον Ερντογάν

Κοινοποίηση:
dorabak

Ενώ το Oruc Reis συνεχίζει να κόβει βόλτες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, η εκλογή Μπάιντεν οδηγεί σε νέο αφήγημα τους οπαδούς του κατευνασμού του τούρκου δικτάτορα. Αυτή την φορά η κ. Μπακογιάννη, που τόσο καιρό μας έλεγε ότι η ΕΕ θα «πείσει» τον Ερντογάν να αλλάξει στάση, τώρα θεωρεί ότι η εκλογή Μπάιντεν θα κάνει τον Ερντογάν πιο προσεκτικό.

Σύμφωνα με τη βουλευτή, ο τούρκος πρόεδρος κάνει μια προσπάθεια εκτόνωσης ώστε να πείσει για τις καλές προθέσεις του, και σε αυτό πρέπει να ενταχθεί το τηλεφώνημα Τσαβούσογλου στον Νίκο Δένδια. «Στο ερώτημα εκτόνωση ή προσπάθεια επιβολής τετελεσμένων μάλλον θα πάει προς το πρώτο, αυτή είναι η αίσθησή μου» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Βέβαια το γεγονός ότι εν τω μεταξύ η Τουρκία έχει πετύχει να κόβει βόλτες σε όλο το Αιγαίο, ενώ η  Ελλάδα έχει αυτό-ακρωτηριασθεί στα 6 μίλια χωρικών υδάτων, υπό την ηγεσία του αδελφού της Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν απασχολεί ιδιαίτερα την Ντόρα Μπακογιάννη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τέτοια ιδιοτέλεια καί δουλοπρέπεια σέ κατατάσει από τήν τάξη τών γιαλαντζί πολιτικών, στήν τάξη τών χρησίμων ηλιθίων.

  2. ε ρε γλεντια σε λιγες μερες που ο τραμπ θα ειναι ο 46ος προεδρος των ΗΠΑ.
    μαιμου πρωθυπουργοι και μαιμου προεδροι της ΕΕ ετοιμαστειτε για τα στενη παρεα με τον ψυχοπαθη αρχηγο σας bill

Comments are closed.