Σε πολύ δύσκολη θέση η Κατερίνα Ζαρίφη! Τι συμβαίνει;

Κοινοποίηση:
9bd2b83a_8fdc_44a6_b0bc_371b47846325

Δεν είναι και πολύ ευχάριστες οι στιγμές για την Κατερίνα Ζαρίφη τον τελευταίο καιρό!

Η παρουσιάστρια άρχισε με μεγάλες προσδοκίες την εκπομπή της “Ποιος ρωτάει;” στο Open, όμως τα νούμερα τηλεθέαση δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι καλά…

To Open χωρίζεται ανάμεσα σε δύο εκπομπές. Η μια τερματίζει πρώτη, με απίστευτα ποσοστά και συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς φέρνει στο κανάλι 19,8% τηλεθέαση, έναντι της Κατερίνας Ζαρίφη, που δεν καταφέρνει να κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό, με ποσοστό 8%.

Μεγάλος προβληματισμός, λοιπόν, για το Open, όταν έχει 2 προγράμματα με τέτοια μεγάλη απόκλιση, ειδικά στην ίδια ζώνη. Σίγουρα πάντως θα υπάρξουν αλλαγές στο μέλλον, και όχι για τον Μουτσινά!

Αυτό που σκέφτονται σίγουρα στο κανάλι είναι να αλλάξει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, αφού ακολουθεί αμέσως μετά από αυτή του Νίκου Μουτσινά! Με αποτέλεσμα να διώχνει στην ουσία τον κόσμο που μάζεψε η εκπομπή “Για την παρέα”!

Υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για κόψιμο της εκπομπής της Ζαρίφη… Τι θα γίνει τελικά; Ίδωμεν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά α πάθουν και αυτοί που την πληρώνουν δεν είδαν ότι και περσυ είχε παγώσει; το Όλο σκερτσα και ναζί και παραμύθι….. Άιντε με τους άχρηστους πια πάρτε και κανένα νέο άνθρωπο…. Φτάνουν πια αυτά τα κυκλώματα…

  2. Καλα να παθει.Παιδι του Ανδρεα Παπανδρεου και του κλεφτοπασοκ ηταν.Καλα να παθει και ακομα χειροτερα.

Comments are closed.