Σε πύρινο κλοιό το Βελεστίνο! Μια ανάσα από τα σπίτια οι φλόγες! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ!

Κοινοποίηση:
βελεστινο

Πάρα πολύ δύσκολη ή κατάσταση λόγω των ισχυρών δυτικών ανέμων στο Βελεστίνο δείτε το βίντεο της πύρινης λαίλαπας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Από την άλλη είδα όταν έψαχνα ένα δρόμο στη google είδα το σπίτι μου. Με ποιο δικαίωμα έχει φωτογραφίσει τα σπίτια μας για να φτιάξει τους κωλοχάρτες της;

  2. Κι εγώ εδώ που μένω αν πετάξεις ένα τσιγάρο θα γίνει χαμός. Το δημαρχείο δεν κάνει τίποτα, λέει ότι οικόπεδο δεν είναι δικό του, αλλά δεν φωνάζει τον ιδιοκτήτη να το καθαρίσει. Στα σχόλια διαβάζω ότι οι δήμοι έχουν πάρει λεφτά γι’ αυτή τη δουλειά. Δεν κάνουν τίποτα. Εύχομαι ο Αντωνιάδης να της τα πάρει χοντρά της σιχαμένης. Έκανε το έργο με το δρόμο και τρία άτομα μού έχουν πει ότι έβγαλε χοντρά λεφτά αυτή και ο άντρας της ο πολιτικός μηχανικός. Το ίδιο επάγγελμα κάνει και ο αδερφός του. Ένας άνθρωπος που δούλευε στο έργο μού είπε ότι τα σχέδια ήρθαν έτοιμα απέξω, την Ευρώπη. Οι οδηγοί διαμαρτύρονται, περιορίστηκε ο χώρος τους. Το τρελό είναι ότι η Ευρώπη, η Γερμανία, έχει χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, την γνωρίζει από άκρο σε άκρο, ακόμη και την περιοχή που μένω. Μας έχουν πουλήσει σε όλα τα επίπεδα.

    1. Φιλε μου οι ρουφιανοι ειναι δικοι μας και ειναι εδω μεσα, απλα οι Ευρωπαιοι κανουν την δουλεια τους μεσα απο αυτους, για το δικο τους συμφερον.

  3. Τους κακομοίρηδες. Φτωχοί άνθρωποι είναι. Θεέ μου, γιατί δεν τελειώνεις αυτόν και το κωλόσογό του;

Comments are closed.