Σε σοκ η μάνα της 11χρονης που την έσφαξε ο παιδοβιαστής θείος της – Δεν ξέρει ότι πηγαίνει να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού της

Κοινοποίηση:
a7327f2a-ab39-49b2-b5ae-08de21370870

«Πάγωσε» το πανελλήνιο η είδηση ότι ένα 11χρονο κορίτσι βρέθηκε σφαγμένο σε ερημική περιοχή στον Πύργο, με τον δράστη του φρικιαστικού εγκλήματος, τον 37χρονο θείο της να ομολογεί ότι εκείνος την σκότωσε.

Πρόκειται για άτομο που έχει συλληφθεί και κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι 37χρονος έσπασε το χέρι του παιδιού και στο δολοφόνησε καρφώνοντας του ένα κατσαβίδι στον λαιμό. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν το κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στα χέρια του θείου της. Εκτιμάται ότι ο δράστης προσπάθησε να την βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, με το «τέρας» να δολοφονεί την ανήλικη ανιψιά του προκειμένου να μην μιλήσει.

Το πτώμα της 11χρονης που είχε εξαφανιστεί από τη Μυρτιά, όταν μπήκε στο όχημα του 37χρονου, όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι.

Η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στο ΑΤ  μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Live News. Βρισκόταν σε κατάσταση σοκ καθώς οι αστυνομικοί την είχαν μόλις ενημερώσει ότι βρέθηκε η σορός ενός παιδιού, ωστόσο δεν της είπαν ότι πρόκειται για το παιδί της, καθώς η ίδια θα κληθεί να το αναγνωρίσει.  Η ίδια δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ότι ο αδερφός της σκότωσε το παιδί της.

«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα νεκρό κοριτσάκι και πάω να δω αν είναι η κόρη μου» είπε η ίδια στην εκπομπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Νά προσέχετε τούς Συγγενείς . Ποτέ μήν εμπιστεύεστε τα παιδιά σας ούτε γιά 10 λεπτά σε τρίτους καί πρώτα από όλα σέ συγγενικα πρόσωπα .

  2. Σκουπιδι διποδο θα το ταιζει ο ελληνικος λαος για τουλαχιστον 4 με 5 χρονισ μεχρι να αποφυλακιστει!

Comments are closed.