“Σε όλες τις κοινωνικές ομάδες υπάρχουν “καλοί” και “κακοί”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Με αφορμή τα όσα είπε ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” για τις αποκαλύψεις που έπονται, αναγνώστης έστειλε το παρακάτω μήνυμα.

“Σε όλες τις κοινωνικές ομάδες (Αστυνομία, Δικηγόροι, Εισαγγελείς, Δημοσιογράφοι, Ιατροί κλπ) υπάρχουν και οι “καλοί” και οι “κακοί”.

Πιστεύω το ίδιο συμβαίνει και στις τεκτονικές στοές.

Είστε σίγουρος πως ο βουλευτής της Ελ. Λύσης είναι στους “κακούς”;

Θα ήταν καλό να κάνετε μία συζήτηση επί προσωπικού με τον κύριο βουλευτή, ώστε να μάθετε ποιες είναι οι ενέργειές του και έπειτα να αποφασίσετε αν θέλετε να προτείνετε την αποχώρηση του από κόμμα, καθώς και για την αποκάλυψη αυτού”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν θα σωθούν οι καλοί, αυτοί που κάνουν καλά έργα, αφού και ο Σατανάς μεταμορφώνεται σε άγγελο φωτός, αλλά οι δίκαιοι.

  2. Μην τον ακούτε κύριε Χίο. Οι τέκτονες λατρεύουν σαν Θεό τον Ήλιο, τον Ματς. Είναι αμαρτία να λατρεύεις σαν Θεό τα ουράνια σώματα, τον ήλιο ή το φεγγάρι. Αν έχετε χρόνο ακούστε στο yutube μια ομιλία του πατρός Μυτιληναίου γιατί το τι εστί μασονισμός. Το σύμβολό τους, το G, σημαίνει Γνώση, είναι γνωστικιστές, αρνητές του Θεού, αφού η γεύση, κατά παράβαση της εντολής του Θεού, του καρπού από το δέντρο της Γνώσης του καλού και του καλού μάς έβγαλε από τον παράδεισο.

Leave a Response