Σημίτης… ΕΠΕ στη Ν.Δ. του Κυριάκου – Όλο το κλεφτοΠΑΣΟΚ στο πλευρό του Κούλη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΗΜΙΤΗΣ 3

«Σύντροφοι» που θήτευσαν είτε έμμεσα είτε άμεσα στις κυβερνήσεις του πρώην πρωθυπουργού, έγιναν πολιτικές… μαζορέτες του Μητσοτάκη. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Χαίρε, ω χαίρε Σημίτη!

ΣΗΜΙΤΗΣ

Επειδή στις πρόσφατες εκλογές ο ελληνικός λαός επέλεξε να δώσει μια μεγάλη νίκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πρέπει να γνωρίζει ότι στήριξε μετά βδελυγμίας και τον «αρχιερέα της διαπλοκής», όπως τον χαρακτήρισε ο Κώστας Καραμανλής.

Πάμε να μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Στα στελέχη εκείνα που ζουν και βασιλεύουν στο «βασίλειο» του Κυριάκου!

 

Έχουμε και λέμε:

 

–         Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Γνώρισε την… αποθέωση από τους νεοδημοκράτες στις τελευταίες εκλογές, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Δυτική Αττική. Στήριξαν τον γνωστό και ως μεγαλοΠΑΣΟΚΟ που θήτευσε σε πολλές θέσεις κατά τη διάρκεια της «πράσινης» παντοκρατορίας.

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

 

–         Άννα Διαμαντοπούλου: Στηρίζει σφόδρα τον Μητσοτάκη, μάλιστα ακούγεται ήδη για το υπουργείο Παιδείας, στην περίπτωση αυτοδυναμίας της Ν.Δ. στις εκλογές.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

–         Λίνα Μενδώνη: Ήταν μέλος του ΚΙΝΑΛ, μέχρι λίγο πριν την υπουργοποίηση της! Διατέλεσε γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί κυβερνήσεων Σημίτη!

ΜΕΝΔΩΝΗ

–         Άκης Σκέρτσος: Πέρασε με πολλή μεγάλη… επιτυχία από το ΠΑΣΟΚ ως στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και κατέληξε να γίνει διευθυντής του ΣΕΒ.

ΣΚΕΡΤΣΟΣ

 

–         Γιώργος Φλωρίδης: Ήδη, δεξιά sites, γράφουν ανοιχτά πως θα αναλάβει μεγάλο θεσμικό υπουργείο ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός.

ΦΛΩΡΙΔΗΣ

 

–         Σταύρος Μπένος: Ποιος λησμονεί ότι τοποθετήθηκε υπεύθυνος για την ανοικοδόμηση της Εύβοιας!

ΜΠΕΝΟΣ

 

–         Ο Θανάσης Κοντογιώργης, που τοποθετήθηκε Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών.

ΚΟΤΝΟΓΙΩΡΓΗΣ

–         Γιάννης Μαστρογεωργίου: Τον Μάρτιο του 2022, τοποθετήθηκε Ειδικός Γραμματέας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού. Από το 2019 έως το 2022, υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στην Προεδρία της Κυβέρνησης.

ΜΑΣΤΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολύς κόσμος, ε;

Πηγή: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΣΗΜΙΤΗΣ 2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ιστορικός στο μακρύ μέλλον…
    Και οι δύο ήταν Ανθελληνικά Καθάρματα!!!

  2. Θανάσης Κοντογιώργης… ο μέγιστος ΒΟΘΡΟΣ ΟΛΩΝ… Και ξέρουμε στο γνωστό σχολείο της ελίτ τι έκανε.

Comments are closed.