Σιγά μην πήγαινε! Ακύρωσε το ταξίδι στο Ισραήλ ο Μητσοτάκης

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ανακοινώθηκε πριν λίγο πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ακυρώνει την επίσκεψή του στο Ισραήλ επειδή «οι συνθήκες ασφαλείας δεν επιτρέπουν το ταξίδι».

Η απόφαση φαίνεται ότι ελήφθη μετά τα νέα δεδομένα για την ασφάλεια στο Ισραήλ που προκάλεσε το χτύπημα στο νοσοκομείο της Γάζας το βράδυ της Τρίτης.

Οι εικόνες εξάλλου από τον συναγερμό στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ λίγο πριν την αναχώρηση του καγκελάριου της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, επιβεβαιώνουν την εκτίμηση αυτή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες εγκαταλείπονται και τα σχέδια για παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιορδανία καθώς η Αθήνα έχει εύλογες ανησυχίες για τις συνέπειες που θα είχε η επέκταση της κρίσης σε περιφερειακό επίπεδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μπορει να μας πει γιατι θελει να κυβερναει την Ελλαδα? παντα η οικογενεια του? δεν σε γουσταρωμε πουστη κρητικε πανε στην κρητη στην πολωνια οπου γουσταρεις ανθελληνα προδοτη γιατι οσο μενεις εδω θα το βρεις ποιο φριχρο σατανα θα σε εξαυλωσουμε.

  2. Κουλαρα πρρρ! Τελικα μονο ο Γερμανος ειχε το “λουκανικο” και τα μπαλακια!

  3. Δεν πάει στους ομοεθνείς του εβραίους ο πρωθυπουργός μας Γιατί είναι στεναχωρημένος έχασε ο ανιψιός του το δημαρχείο και ειναι τον καταπιεί η γη τον λεχουρίτη μας ..

  4. …Να πάει μήπως τον υπολογίζει κανείς τέτοιος κ@ρ@γκιόζης που είναι; Αλλά παρ’ όλα αυτά έπρεπε να πάει μπας και το πετύχαινε καμμιά αδέσποτη και γλυτώναμε. Γιατί εμείς δυστυχώς δεν είμαστε ικανοί να τον ρίξουμε.
    Αλλά να έπαιρνε μαζί του και όλο του το σόι.

Comments are closed.