Σιδηροδρομικός σταθμός Ολυμπίας: Αυτήν την κατάσταση βλέπουν χιλιάδες τουρίστες

Κοινοποίηση:
ΟΛΥΜΠΙΑ

Οι εικόνες αυτές είναι από τις τουαλέτες του σιδηροδρομικού σταθμού Ολυμπίας που ειδικά το καλοκαίρι δέχεται χιλιάδες τουρίστες.

Οι νιπτήρες σπασμένοι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Κώστας Γενηδούνιας στο Facebook.

Η πόρτα διαλυμένη.

Οι τουαλέτες μέσα στη βρώμα.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας, αναδεικνύει το θέμα σε μια προσπάθεια μήπως και κάποιος εκ των καθ΄ύλην αρμοδίων κινητοποιηθεί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Ένα μέρος που επισκέπτονται το καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες. Οι εικόνες από τις τουαλέτες  του σταθμού , απογοητεύουν και εκθέτουν την χώρα μας. Εγκατάλειψη. Ο τουρίστας βγαίνοντας από το πλοίο ψάχνει πάντα το τρένο ως πρώτο μέσο μεταφοράς γιατί έτσι έχει μάθει να ταξιδεύει στην χώρα του. Στην Ελλάδα ο σιδηρόδρομος δεν είναι προτεραιότητα, δυστυχώς. Για το θέμα έχουν γίνει αναφορές από σιδηροδρομικούς. Αλλά ο ΟΣΕ (η διοίκηση του εννοώ) δεν συγκινήθηκε . Θα ενημερώσουμε την πολιτική ηγεσία άμεσα. Σημειώνω ότι οι τουρίστες αφού επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο, περιμένουν το τρένο στο ύπαιθρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τώρα μάλιστα. Αυτό ήταν το πρόβλημα….. Μόνο για γέλια.!!!!!!

  2. στα νοσοκομεία είναι χειρότερα

  3. Απαραδεκτη κατασταση και καλα κανετε και τα προβαλλετε μηπως και αλλαξει κατι στην ψωροκωσταινα..!!Παρολα αυτα καντε και καμμια βολτα π.χ. στην Σαντορινη να δειτε το διεθνες αεροδρομιο και βαλτε και μερικες φωτο, αποδειξη οτι ειμαστε σε λειτουργια αυτοματου πιλοτου!!!Οταν σε διοικουν αχρηστοι εσυ εισαι πιο αχρηστος απο αυτους!!!!

  4. Oι τουρίστες φταίνει που πηγαίνουν εκεί, να δουν τις παλιόπετρες….

Comments are closed.