Σισέ: «Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κοιτάμε μπροστά»

Κοινοποίηση:
sise

Ο Σενεγαλέζος μίλησε και για την Εθνική του και τα όσα έχει κάνει επισημαίνοντας: «Πραγματικά, όπως είπατε, έκανα καλές εμφανίσεις με την εθνική μου ομάδα, αλλά όλα οφείλονται στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε στο να γίνομαι καλύτερος».

Για τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον ΟΦΗ σχολίασε: «Το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να επανέλθουμε στις νίκες».

Ο ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ:

Την Εθνική, τα καλά του ματς εκεί και πως προετοιμάζεται τώρα: Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ναι, πήγα καλά με την Εθνική, αλλά όλο αυτό οφείλεται στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει για όλο αυτό. Είναι δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι και είμαστε πανέτοιμοι για τη νίκη…

Το εάν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να επανέλθει δυναμικά: Γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση που βρισκόμαστε. Μας έδωσε τη δυνατότητα να συζητήσουμε οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας. Όλοι γνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε. Πρέπει να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα από αύριο κιόλας. Καταλάβαμε τι σημαίνει και ως παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: