Σκάνδαλο Puff Diddy: Celebrities των «White Parties» πληρώνουν για να μην βγουν τα ονόματά τους

Κοινοποίηση:

Οργιάζουν οι φήμες για τους «υπέρλαμπρους αστέρες» της βιομηχανίας θεάματος που εμπλέκονται στο σκάνδαλο σωματεμπορίας, σεξουαλικής κακοποίησης και εκβιασμών με πρωταγωνιστή τον Sean «Diddy» Combs, γνωστό και ως Puff Daddy.

Ο διάσημος ράπερ παραμένει κρατούμενος έως την εκδίκαση της υπόθεσης και η δημόσια συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τους celebrities που ήταν καλεσμένοι στα περιβόητα «White Parties» ή Freak Offs, που διοργάνωνε.

Οι περισσότεροι που εμφανίζονται σε φωτογραφίες αποφεύγουν τις δημόσιες δηλώσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ορισμένοι εξ αυτών, οι οποίοι έχουν καταγγελθεί από θύματα για τις πράξεις, αποφασίζουν να πληρώσουν αποζημιώσεις μέσω εξωδικαστικών συμβιβασμών ώστε τα ονόματά τους να μην βγουν στο φως.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Tony Buzbee, ο οποίος εκπροσωπεί 120 θύματα εκ των οποίων αρκετοί ήταν ανήλικοι την περίοδο της σεξουαλικής κακοποίησής τους, πολλοί celebrities βοήθησαν για χρόνια τον Diddy να καλύπτει όσα εγκληματικά συνέβαιναν στα Freak Offs.

 

«Όσοι πήγαιναν σε αυτά τα πάρτι γνώριζαν ότι χρησιμοποιούνταν μια συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία στα ποτά των θυμάτων. Αν ήσασταν στην αίθουσα με τα θύματα ή συμμετείχατε στις εγκληματικές πράξεις ή τις βλέπατε, αλλά δεν είπατε τίποτα και βοηθήσατε στη συγκάλυψη, κατά την άποψή μου, έχετε πρόβλημα», είπε μιλώντας στο TMZ Live.

Όπως είπε ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον κάποιων εκ των πιο γνωστών celebrities για λογαριασμό των πελατών του, ενώ επιβεβαίωσε παράλληλα πως κάποιοι εκ των διάσημων φίλων του Diddy έχουν ήδη αρχίσει κινήσεις για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς. «Ειδικά σε υποθέσεις όπως είναι αυτή, συλλέγουμε τα δεδομένα μας και τα αποδεικτικά μας στοιχεία, τα επιμελούμαστε, περνάμε χρόνο με το θύμα και, στη συνέχεια προσπαθούμε να επιλύσουμε τα ζητήματα χωρίς την κατάθεση αγωγής, καθώς αυτό είναι προς το συμφέρον του θύματος. Αυτή είναι διαδικασία που έχουμε ακολουθήσει ήδη, εν προκειμένω, με λίγα άτομα, πολλά εκ των οποίων έχουν ακουστεί στο παρελθόν -να συνδέονται».

 

Πριν από μερικές ημέρες ο Tony Buzbee σε δηλώσεις του για την υπόθεση είχε τονίσει πως οι celebrities που εμπλέκονται είναι πολλοί και γνωστοί. «Θα βγουν ονόματα που θα σοκάρουν», είχε τονίσει, προσθέτοντας πως «το μεγαλύτερο μυστικό στη βιομηχανία του θεάματος αποκαλύφθηκε επιτέλους και ο τοίχος της σιωπής έχει πλέον σπάσει».

Η «απάντηση» του Τζάστιν Μπίμπερ

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται πιο δυνατά για πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση είναι αυτό του Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος διατηρούσε στενή σχέση με τον Diddy, όταν ακόμη ήταν 15χρονων. Η σύζυγος του τραγουδιστή, Χέιλι Μπίμπερ, θέλοντας να απαντήσει στις φήμες προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media με μια φωτογραφία που τον δείχνει γυμνόστηθο με μαγιό να υψώνει και τα δύο μεσαία δάχτυλα στον αέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response