«Σκέφτεται τον θάνατο»: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της συντρόφου του Γ. Δασκαλάκη που είχε πει: «Αυτά τα κ@@οεμβόλια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
giorgos-daskalakis
Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Δασκαλάκης, καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο και η υγεία του έχει υποτροπιάσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής προσπαθεί να κρατηθεί δυνατός αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που λυγίζει. Δίπλα του βρίσκεται συνεχώς η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη, να του δίνει ελπίδα και θάρρος να παλέψει.

Όπως είχε δηλώσει: ««Είναι δύσκολο όλο αυτό! Θα κάνω μια εισαγωγή πως ξεκίνησε όλο αυτό και μάθαμε αυτό που έχω! Από τον Απρίλιο ήδη δεν ένιωθα καλά, είχα ατονίες! Είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία»!»

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή του, ενώ εξομολογήθηκε ότι ο Γιώργος Δασκαλάκης σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο.

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Αυτό έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμη και τουαλέτα. Θα πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει και από κάτω και μου λέει “Θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ», είπε η Μαρία Ντινόρη.

Η ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

Χτες ο Γιώργος Δασκαλάκης, με post στο Facebook, ενημέρωσε τους αγαπημένους του φίλους και θαυμαστές πως τις ημέρες των γιορτών, χάθηκε γιατί δυστυχώς υποτροπίασε και τα Χριστούγεννα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον.

«Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!!

Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε….

Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον…

Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσταση….είμαι απόλυτα Ρεαλιστής….Απλά λυγίζεις…και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!!

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!!

Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ», έγραψε το πρωί της Τρίτης (27/12).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Πραγματικά είναι πολυ συγκινητικο.Για τον τσοπανη κλαψαν οι φτέρνες μας.Για τον δασκαλάκη δακρυζει ολόκληρη η πατούσα μας

  2. Θρόμβωση σε αυτή την περίπτωση 4 μήνες το πολύ δυστυχώς…

  3. Όλοι μόλις αρρωστήσουν γίνονται καλά παιδιά και προσιτοί και δακρύζουν.Τότε μόνον καταλαβαίνουν πως το τέλος πλησιάζει και δεν έχει τπτ αξία.Όσο ζουν και είναι καλά γίνονται ευχαρίστως μέρος του συστήματος για να κερδίσουν δόξα και χρήμα βρίσκουν δυό λαμόγια της δισκογραφίας και συμπλέουν, τύπου Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου που έχουν καπελώσει τα πάντα εκεί μέσα, έχουν θάψει κόσμο..έχουν ανεβάσει άφωνα ψώνια στο βωμό του χρήματος.Λυπάμαι κύριοι αλλά καμία αρρώστια και κανένας θάνατος δεν με κάνει να βλέπω τις πράξεις των ανθρώπων με συμπόνια ούτε να παραγράφω τη κακή στάση ζωής τους όσο είναι καλά.Όποιος αρρωσταίνει η πεθαίνει ξαφνικά δεν αγιοποιείται από μένα τουλάχιστον.Στέφανε θα σε παρακαλέσω να εμφανιστεί το σχόλιο μου άλλωστε λέω απλά αλήθειες κι εσύ είσαι υπέρμαχος της αλήθειας.Ευχαριστώ.

    1. Κάπου ελπίζω να άκουσε τα λεγόμενα-γραφόμενα σου και ο Θεός.

      1. κοιτα………σκληρη τοποθετηση κανει αλλα δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει

      2. Ντροπή του για ποιό λόγο ; Επειδή κάποιοι κάναν τη δισκογραφία τσιφλίκι τους και βγάζουν 50χίλιαρα για πακέτο ένα τραγουδάκι της πλάκας με την αντίστοιχη προώθηση στα ΜΜΕ και στήνουν και ξεστήνουν είδωλα ;
        Μια χαρά τα λέει.Ντροπή σε όσους προσκυνούν το χρήμα και σε σένα που είσαι βλάκας και άσχετος και δεν κατάλαβες τι είπε και τι εννοεί.

  4. Εκ του ασφαλούς όλοι κάνουμε χιουμορακι
    Ανθρωπάκι αν είχες εσύ την επάρατο κι έτρεμες απ’ την αγωνία και το φόβο θα μετραγες τα λόγια σου!!
    Ντροπή!!!!!!!
    Δύναμη και κουράγιο στο συνάνθρωπό μας!Να γίνει παρελθόν η αρρώστια….

    1. Ναι ρε φίλε μου είδες τι άτιμος που είναι ο κόσμος.
      Να σου ευχηθώ και στα δικά σου λοιπόν μη μείνεις παραπονεμένος χωρίς την επάρατο σου.

      1. Άιντε να χαθείς ρε σάπιε άνθρωπε.

  5. Ενας ψέκας λιγότερος = μία ελπίδα περισσότερη για αυτή τη δύστυχη και ρημαγμένη χώρα να ορθοποδήσει κάποτε.

  6. Απο οτι ακουω στην πιατσα ειναι πολυ καλο παληκαρι δεν ξερω αν φταινε τα εμβολια;;;; η εγχειρησης για bypass στο στομαχι.
    Το δευτερο ειναι πιο πιθανο το ξερουμε παλευει χρονια….εκει βρισκεται η αιτια και οχι στο σπυρακι αυτο ειναι η λογικη αντιδραση του οργανισμου οταν κατι δεν παει καλα.
    Ευχομαι υγεια και περαστικα…και σε ολους οσους παλευουνε να βρουνε την υγεια τους στα νοσοκομεια αυτη την περιοδο.

  7. Μην το βάζεις κάτω Γιώργο. Ολη η Ελλάδα είναι μαζί σου. Δώσε τον αγώνα σου με καλή ψυχολογία. Σε αγαπάμε.

    1. Ναι Γιώργο όλοι μαζί σου είμαστε.Από τη στεναχώρια μας δεν θα φάμε τη Πρωτοχρονιά.

  8. φημες θελουνε τον τελευταιο καιρο να ακουει μονο τερλεγκα τη νυχτα θανατου

    1. Φημες λενε για καποιον ηλιθιο απο κουνια που νομιζει οτι με αυτα που γραφει ειναι εξυπνος.

      1. φημες θελουνε τον τελευταιο καιρο να ακουει μονο τερλεγκα μια γαρδενια η καρδια μου μα δεν βασταξε

Comments are closed.