Σκηνές τρόμου στη Σικελία: Οδηγοί εμπλέκονται σε μάχη με αλυσοπρίονα

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15609)

Στη Σικελία, ένα σοβαρό επεισόδιο βίας σημειώθηκε πρόσφατα, όταν δύο οδηγοί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τη χρήση αλυσοπρίονων, έπειτα από μια σχεδόν πρόσκρουση.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κηπουρός που οδηγούσε ένα φορτηγό παράδοσης, παραλίγο να συγκρουστεί με ένα αυτοκίνητο σε έναν κυκλικό κόμβο. Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα, καθώς οι επιβάτες του αυτοκινήτου, τρεις ξένοι υπήκοοι, βγήκαν από το όχημά τους για να αντιμετωπίσουν τον κηπουρό.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο οδηγών έγινε πιο έντονη και επικίνδυνη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, σε μια στιγμή θυμού και απελπισίας, άρπαξε μια σκάλα από το φορτηγό του κηπουρού και προσπάθησε να την χρησιμοποιήσει ως όπλο εναντίον του. Αυτή η πράξη δείχνει την ακραία κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι εμπλεκόμενοι.

Στη συνέχεια, ο φίλος του οδηγού του αυτοκινήτου παίρνει ένα από τα δύο αλυσοπρίονα που υπήρχαν στο πίσω μέρος του φορτηγού και ο κηπουρός παίρνει το άλλο.

Έπειτα και οι άρχισαν να δύο παλεύουν με τα αλυσοπρίονα στο χέρι, εντός του κυκλικού κόμβου. Τα αλυσοπρίονα δεν λειτουργούσαν, ως εκ τούτου οι δύο άνδρες τα χρησιμοποίησαν ως σπαθιά.

Ωστόσο, ο καβγάς δεν σταμάτησε αναίμακτα, καθώς τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κηπουρός τραυματίστηκε σοβαρά από τον καβγά, καταλήγοντας να κάνει έξι ράμματα στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες περιαστικών στις 10 Σεπτεμβρίου και η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response