Σκληρή απάντηση του καρδιολόγου Κωνσταντίνου Φαρσαλινού στον υπουργό Υγείας Πλέυρη: «Αυτό που κάνατε είναι ιατρικό έγκλημα – Πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη»

Κοινοποίηση:
Φαρσαλινος

 

Απάντηση έδωσε ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ο οποίος είπε πως αν κάποιος υποστεί έμφραγμα ή εγκεφαλικό & τύχει να είναι θετικός στον Covid δεν πηγαίνει στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, αλλά «βάσει πρωτοκόλλου θα μπει σε μονάδα κορωνοϊού»!

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός με ανάρτηση του στο twitter πρόκειται για «ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε ερευνήσει επειγόντως η Δικαιοσύνη. Η μονάδα εγκεφαλικών ελαττώνει την θνησιμότητα κατά 50-55%  αλλά ο υπουργός έχει “σύστημα” να τους πετάνε όλους σε κλινικές Covid. Η Δικαιοσύνη αγνοείται… »

Με άλλα λόγια αυτό που καταγγέλλει ο γνωστός καρδιολόγος είναι πως πολλοί ασθενείς που έχουν καταγραφεί ότι εξέπνευσαν λόγω Covid στην πραγματικότητα πέθαναν λόγω άλλου σοβαρότερου ιατρικού περιστατικού το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε στην μονάδα που του αναλογεί.

Αντιμετωπίστηκαν ως ασθενείς Covid και εν τέλει πέθαναν από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Το ποσοστό που αναφέρει ο Κ.Φαρσαλινός είναι συγκλονιστικό.

Με αυτό το σκεπτικό καθίσταται σαφές γιατί τελικά έχουν καταγραφεί τόσες χιλιάδες θάνατοι ΜΕ Covid (και όχι AΠΟ Covid).

Oι ευθύνες της κυβέρνησης που δημιούργησε αυτά τα πρωτόκολλα σε συνεργασία με τους «ειδικούς» είναι τεράστιες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ναι,θα επέμβει η «δικαιοσύνη». Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

  2. Ο Πλευρης υπευθυνος κι εσυ γιατρε Φαρσαλινε συνυπευθυνος που δεν τηρησες την ωραια σταση που ειχες στην αρχη και πηγες και τριπλομπολιαστηκες!!!

  3. Ο/Η Χωρίς ανεξάρτητη δικαιοσύνη οι εγκληματίες καλύπτονται λέει:

    Ποια δικαιοσύνη; Η δικαιοσύνη είναι υπηρέτρια του κυβερνώντος κόμματος. Εντάξει, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό. Αίσχος στο ΣΥΡΙΖΑ που όταν ήταν κυβέρνηση δεν άλλαξε τη νομοθεσία.

  4. ΜΠΡΑΒΟ στο γιατρο που τους τα ειπε χυμα και τσουβαλατα.Πλευρης ομως και σια ,”αγρον ηγοραζαν”Ουτε καν δινουν σημασια στην αλλη επιστημονικη αποψη.Να περασει το δικο τους.προς οφελος καποιων φαρμακευτικων και με τη σχετικη μιζα φυσικα.Πως αυγατισαν τα πιπινια τους-απο το ποθεν εσχες- των πολιτικων και αλλων εν μεσω πανδημιας, οταν αλλοι δεν εχουν να φανε.

    1. Να και ένας;;;; Τον Αντωνιάδη δεν τον έχεις ακούσει που τα λέει 2 χρόνια;;;; Κάνεις απο αυτούς δεν τον έχει στηρίξει σε ΟΛΑ όσα εχει καταγγέλλει και στα οσα εχει αυτά τα χρόνια!

  5. εχει δικιο δικιο εδω ο Πλευρης, κανεις δε θελει να κολησει κορονοϊο, ασχετως τι φωναζουν καποιοι τρελοφασιστες αρνητες

    1. ΕΛΛΑΣ

      Πακι! Μην μαγαριζεις την Πατριδα μου, χρησιμοποιωντας το “ΕΛΛΑΣ”!
      Τραβα τωρα για την 4η δοση, μπας και στανιαρεις! Ζακιπρε!

  6. Φανταστείτε πόσο μούφα είναι οι θάνατοι από covid , γύρευε πόσο μικρά είναι τα πραγματικά στατιστικά.
    Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά ;
    Ακόμα και τα πρόβατα θα ξυπνήσουν κάποτε

  7. Με ποιό δικαίωμα κύριε υπουργέ…ασθενείας αφαιρείτε το δικαίωμα του ασθενούς (και ταυτόχρονα υποχρέωση του ιατρικού συστήματος) να προσφέρει το καλύτερο και το σωστότερο για την αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων υγείας, με την αισχρή, ανυπόστατη δικαιολογία ότι έχει ένα θετικό ψευτοτέστ κορωνοιού τη στιγμή που έχει εμφανές σοβαρότατο πρόβλημα υγείας πχ καρδιολογικό ή νευρολογικό??!!!!

  8. Τοσα και τοσα γινονται αλλα τα προβατα βοσκουν

  9. Η σύγχρονη ιατρική ιδίως με την έλευση του κορωνοιού νοσεί βαριά, δεν έχει σχέση με την ανθρώπινη ιπποκρατική ιατρική, είναι πια κορωνο-ιατρική και τίποτε άλλο και βέβαια όλοι ξέρουμε ποιοί ευθύνονται γι αυτό, όλα γίνονται σε σχέση με τον κορωνοιό, όλα είναι στατιστικά νούμερα πάλι σχετιζόμενα με αυτόν, όλα στο βωμό του χρήματος, της καταπίεσης, της υποβάθμισης, του χάους!!!!!!!

Comments are closed.