Σκληρή επίθεση του Πολάκη στον Τσιόδρα: «Δεν είναι πραγματικός επιστήμονας λέει αρλούμπες»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
πολ τσιο

Πρωτοφανή επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της

επιστημονικής επιτροπής εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης κατηγορώντας τους ότι «δεν είναι πραγματικοί επιστήμονες» και ότι λένε αρλούμπες.

«Να ρωτήσω τον φίλτατο Σωτήρη, όπως τον λέει ο Πρωθυπουργός. Τον Τσιόδρα εννοώ. Ισχύει ή όχι ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή την άποψή της σε τρία θέματα; Στο άνοιγμα των σχολείων, στο άνοιγμα του τουρισμού και στο άνοιγμα των γηπέδων;» είπε ο κ. Πολάκης μιλώντας για υποχώρηση των επιστημόνων απέναντι σε πολιτικές πιέσεις και οδηγίες.

«Λένε και επιμένουν στις απόψεις τους οι επιστήμονες. Είναι ισχυρή η

καταγγελία που κάνω. Έφυγαν άτομα από την επιτροπή γιατί δεν άντεξαν αυτές τις παρεμβάσεις» είπε.

«Τι είναι αυτό που ακούσαμε σήμερα; Ότι τα μικρά παιδία δεν κολλάνε. Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας. Δεν θα δουλευόμαστε εδώ μέσα με επιστημονικές αρλούμπες. Απλώς τα μεγάλα παιδιά μπορούν να καθίσουν σπίτι και τα μικρά δεν μπορούν » πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο μετά το 6:45:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εγώ θα πω μπράβο που τολμάει να διαχωρίσει τη θέση του από το κόμμα και τον Τσίπρα που υπηρετεί και αυτός με πάθος τις θέσεις Μητσοτάκη και Νουδούλας για την απάτη με τις μάσκες.
    Τελικά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Χίλιες φορές ένα τρελός παρά αυτά τα πουλημένα τομάρια που κυβερνάνε σήμερα.

  2. οχι ρε δεν θα ψηφιζουμε του ιδιους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφισουμε Ελληνικο πατριωτικο κομμα

  3. Το ξέρουμε ότι την άνοιξη του τάξανε 250 χιλιάδες οπως και στο βλαχακι τον Χαρδαλια…. Οοοοχι εσένα περιμεναμε να μας το πεις τώρα!

  4. Να και ενας από τον συριζα που κανει επιτελους αντιπολιτευση! Μαγκες όταν εγω σας ελεγα περυσι το καλοκαιρι ότι θα λετε Αλεξη και θα κλαιτε δεν με πιστευατε. Τωρα καθησατε παλι στο καλαποδι και μην μιλατε ,σε τρια χρονια ψηφιστε ΣΙΡΙΖΑ να σωθειτε , 1000 φορες να είχαμε τον Τσιπρα και τον Πολακη παρα αυτους που εχουμε σημερα! Δεν είναι και η καλυτερη επιλογή το ξερω αλλα δεν εχουμε άλλη λυση.

  5. πρωτη φορα που θα συμφονισω με τον τζαμπομαγκα

  6. Κολλαει a la carte, οπως και οπου τους βολευει! Λες και στα δημοτικα οι δασκαλοι δεν ειναι ενηλικες και μαλιστα σε μερικες περιπτωσεις ειναι κοντα στην συνταξη! Αυτοι δεν διατρεχουν κινδυνο; Ρε τελειωστε με το παραμυθι, ακομα και βουλευτες αρχισαν να σας κραζουν! Οι γιατροι να μιλησουν, ολοι μαζι, δεν θα σας πειραξουν!

  7. ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΑΛΜΠΟΡΟ

  8. ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΑ…ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

  9. παυλο εισαι ο πιο μαχητικος και εντιμος πολιτικος αλλα ειναι ακατανοητο ως γιατρος γιατι δεν ενημερωνεις τον κοσμο που τρομοκρατουν τα μμε οτι ο κορονοιος ειναι εποχικη γριππη ηπιας μορφης και δεν υπαρχει καμια πανδημια με 2 νεκρους την ημερα σε πληθυσμο 11 εκατομμυρια.
    αν νομιζουν καποιοι στο συριζα οτι η ΝΤΠ που σας εθαψε στις προηγουμενες εκλογες με γκαιμπελικη προπαγανδα θα αλλαξει σταση απεναντι στο puppet μητσοτακη παραμυθιαζεστε.
    αυτη τη φορα θα σας θαψει δια παντος.

  10. Στους ναούς των 400 τετραγωνικών μέτρων τα 8 άτομα είναι «επικίνδυνα». Στις σχολικές αίθουσες των 30 τετραγωνικών μέτρων τα 25 άτομα είναι «ακίνδυνα». Αυτοί είναι οι ειδικοί της κυβέρνησης,τους οποίους δεν πρέπει να αμφισβητούμε.

Comments are closed.