Σκοτώνονται οι «πεπίτες». Ένταση on air – Καινούργιου VS Σπυροπούλου: «Εσύ αγνοείς τον ρεπόρτερ»

Κοινοποίηση:
55555-1

Τις διαφορές τους στον τηλεοπτικό αέρα προσπάθησαν να λύσουν η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν η δεύτερη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της πρώτης.

Πριν από λίγο καιρό όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου είχε γίνει έξαλλη.

«Εγώ θα ξανά πω αυτό που είπα και την τελευταία φορά που με ρώτησαν ότι αυτά είναι θέματα φιλικά που τα λύνουμε σε προσωπικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όλο αυτό. Θα βάλω μια τελεία σε όλο αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι σε αυτό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την παρεξήγηση με την Χριστίνα Παππά. «Επειδή εμένα η αρχή μου είναι όταν έχω ένα καλεσμένο στην εκπομπή, να μην το φέρνω ποτέ σε δύσκολη θέση και εκτιμώ ότι ήρθες μετά την παρεξήγηση, εφόσον δεν θες να το συνεχίσουμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα: Ποια είναι αυτά τα χοντρά;

Κωνσταντίνα: Αυτό δεν είναι ωραίο να το λες για κάποιον, ότι αναγκαστικά θα παίξεις.
Κατερίνα: Είπα εγώ κάτι τέτοιο στον αέρα;
Κωνσταντίνα: Βεβαίως. «Αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα, την συμπαίκτρια του Ζώτου. Άκουσα και εγώ πράγματα ότι αναγκαστικά μας παίζατε λόγω ότι ήμασταν στο Just και ότι δεν έχετε όρεξη να μας παίξετε. Υπάρχουν και από τις δύο πλευρές πράγματα που λέγονται και υποτιμούν έναν άνθρωπο και χοντρά πράγματα. Λύθηκαν για αυτό είμαι εδώ. Αυτό δεν είναι κάτι ωραίο να λες για κάποιον, “αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα”, η “συμπαίκτρια του Ζώτου”».

Κατερίνα: Κωνσταντίνα

Τις διαφορές τους στον τηλεοπτικό αέρα προσπάθησαν να λύσουν η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν η δεύτερη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της πρώτης.

Κωνσταντίνα: Εγώ είπα να κάνουμε κοινές δηλώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πραγματικά αισχος και σιχαμαρα αυτές οι ξανθιές. Πόσο άλλο πια να κατέβει το επίπεδο στην tv. Ημαρτον με όλα αυτά τα τσουλια, που βέβαια δεν φταίνε αυτες, αλλά αυτή η χλεμπα που τους βλέπει. Και μετά θέλουν να λέγονται πολιτισμένοι Έλληνες

  2. Σαβούρες, πατσαβούρες και οι δύο τους… ειδικά αυτή η Σπυροπούλου είναι τριςχειρότερη, αλλά και η άλλη, η πλαστικιά, δίνει ρεσιτάλ ψωνάρας… απορώ γιατί επιμένουν και μας τις σερβίρουν συνεχώς, όπως και κάτι Λιάγκες, Γιαουρτογλους, Γκαγκάκια, κλπ, κλπ, κλπ… ΕΠΡΕΠΕ προ πολλού να τις είχαν αποβάλει από το τηλεοπτικό μας τοπίο!

  3. Σκοτώνονται οι “πεπίτες”…για τις πιο καλές τις…πίτσες;;; Ρε που πάμε ρε…που πάμε ρε…

Comments are closed.