Σκυλακάκης: Αλλάζει η τιμολόγηση στο νερό λόγω λειψυδρίας! Θα πληρώνει ο καθένας όσο καταναλώνει – Το παραμύθι δεν έχει τέλος και απαιτείται γενικός ξεσηκωμός των Ελλήνων

Κοινοποίηση:
ΣΔΩΣΔΩΣΔΩΣΔΩΣΔΩΣ

Αλλάζει η τιμολόγηση στο νερό ανάλογα με την κατανάλωση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, σε ειδική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Η χρέωση θα επιβαρύνει τους λογαριασμούς στο πλαίσιο των μέτρων που θα ληφθούν για τη λειψυδρία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εκδοθεί νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία θα προβλέπει τον καθορισμό διαφορετικών τιμών ανά περιοχή.

Επίσης, θα υπάρχει κλιμακωτή χρέωση ανάλογα με την κατανάλωση. Βέβαια, θα υπάρξει ειδικό τιμολόγιο για τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού -πολύτεκνους, κ.λπ.- όπως γίνεται με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Εξάλλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε μέτρα για το νερό, έμμεσα, από το βήμα της ΔΕΘ και αναφερόμενος στη λειψυδρία αλλά και το έργο που πρέπει να υλοποιηθεί με την «ένωση του ταμιευτήρα του Ευήνου και Μόρνου με την τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών. Είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός:

«Αν θέλουμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η Αττική ως προς την ύδρευση της είναι θωρακισμένη για τις επόμενες δεκαετίες και πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τα πιο ακραία σενάρια της κλιματικής κρίσης, είναι ένα έργο το οποίο οφείλουμε να υλοποιήσουμε. Το κόστος του δεν είναι ευκαταφρόνητο, αλλά όχι και τεράστιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ….

  2. Ναι,θα ξεσηκωθουν τα γιδια οι νεοελληνες..
    Εχουνε αλλα τρια χρονια,θα τα γαμ.. ολα και θα φυγουν με πολλα ΔΙΣ στην καβατζα.
    Εσεις καθειστε κει και βελαξτε οσο θελετε…

  3. To πολύ πολύ να επαναστατήσει κανείς στο FB και μετά ακολουθεί ένα παγωμένο freddo. Ως γνωστόν, τα πρόβατα δε δαγκώνουν.

Leave a Response