Σκύλα η Αθηνά Ωνάση: “Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη…”

Κοινοποίηση:
athina_wnasi_mantheakis

Ποια η απαράδεκτη συμπεριφορά της Αθηνάς Ωνάση στον συνεργάτη της Αλέξη Μανθεάκη; Η αποκάλυψη που βγήκε στο φως μετά από καιρό.

Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας με την οικογένεια, ο Αλέξης Μανθεάκης, διέκοψε κάθε επικοινωνία με την Αθηνά Ωνάση εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο λόγος; Τι είχε αποκαλύψει στο βιβλίο του;

“Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!” είπε ο Αλέξης Μανθεάκης και συνέχισε:

“Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της -διαβάστε εδώ περισσότερα για το διαζύγιο-… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!”, είχε πει και συνέχισε:

“Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει ‘ούτε ένα ευρώ’ μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στο δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!” είχε συμπληρώσει ο Αλέξης Μανθεάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Οικογένεια Μαύρο χάλι!!! :
    Παππούς γκομενοτρέχτης και μ..νο κορδελακιας!!
    Γιαγιά πάσταφλορα στην καρακοσμαριεν μονίμως!!
    Δεύτερη γκομενο-τσουλο-κονσομασιον international γιαγιά καράπ..ταν που δεν σημαζεβωταν με τπτ!!
    Μάνα στερημενη: δίνω ότι έχω και θα έχω για λίγο Love και ψέματα με ναρκωτικά και κάποιον Μάνουλο να με αφήσει έγκυο από λύπηση!!.
    Θείο : ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!! ΑΛΛΆ ΠΟΛΎ GADEMIAN ΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΟΥ ΣΗΜΕΊΟΥ – ή έτσι θέλουν να νομίζουμε;;;
    Μπαμπά και πρώην μαν tsigoloman, και κακόρουφιάν με τεράστια αξιοπρέπεια της πιτσας.. σε δύο χρώματα ξανθό το πρώτο και μελανούρι το δεύτερο!!!..
    Μιτρια: ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!
    Αδέρφια : δύο λαλούν και ένα παίζει το πιου του!!
    Τι θα βγει το κοπέλι; ένας αχταρμάς από όλα!!
    Με μπόλικο love για τα horses; ;.. Ίσως γιατί τα άλογα την έχουν μεγάλη.. την ψυχή, ή έχουν κάτι που δεν έχει αυτή: οικογένεια και υγείης μυαλό και σχέσεις..

  2. Τώρα εδώ που τα λέμε η σκυλόφατσα της θέλει ένα καλό facef@cking να στρώσει λαδόκολλα για δείπνο με φίλους που λέει και ο Babi.

  3. Πολυδωρα, εχεις δικιο. Οι πλουσιοι δεν σκεφτονται σαν και εμας. Δεν εγιναν πλουσιοι μοιραζοντας λεφτα! Μετα θανατο φτιαχνουν ιδρυματα. Τουτη δεν δινει του αγγελιυ της νερο. Ποτε καλεσε φιλους να φανε μαζι, ποτε εδωσε ενα ευρω σε φιλανθρωπια η σε νοσοκομειο; Ποτε πηγε να αναψει ενα κερι στον Σκορπιο για την μανα που της εδωσε τα δισ; Η για τον παππου της. Ζει σε 80τμ, δεν ξοδευει, αλλα για τα αλογα δινει €10,000,000 και βαλε το ενα. Καρδια απο παγο.

  4. 2. Συνεχεια-
    Σωστος ο D. Αντεκειμενικος. Αλλα αε ξερει οτι δεν υπηρχαν ποτε οικονομικες διαφορες με την Ωναση και τον Μανθεακη γιατι απλως αυτος δουλευε για τον Ρουσελ. Οτι εκανε αμεσα για την Αθηνα ηταν προσφορα. Καμια αμεση οικονομικη σχεση εργασιας με την εγγονη του Ωναση που εκανε τεραστια φασαρια πριν λιγο καιρο στην υπηρετρια της πιυ την μεγαλωσε γιατι εφερε 2 μπαγκετες σπο τον φουρνο και οχι μια! Μην γραφετε φιλοι οταν δρν ξερετε ποιος εκανε τι και για ποιον. Η προσφορσ του Μ στην οικογενεια ηταν ενα2. Συνεχεια-
    Σωστος ο D. Αντεκειμενικος. Αλλα αε ξερει οτι δεν υπηρχαν ποτε οικονομικες διαφορες με την Ωναση και τον Μανθεακη γιατι απλως αυτος δουλευε για τον Ρουσελ. Οτι εκανε αμεσα για την Αθηνα ηταν προσφορα. Καμια αμεση οικονομικη σχεση εργασιας με την εγγονη του Ωναση που εκανε τεραστια φασαρια πριν λιγο καιρο στην υπηρετρια της πιυ την μεγαλωσε γιατι εφερε 2 μπαγκετες σπο τον φουρνο και οχι μια! Μην γραφετε φιλοι οταν δρν ξερετε ποιος εκανε τι και για ποιον. Η προσφορσ του Μ στην οικογενεια ηταν εναντι συμβολικης αμοιβης και οχι σαν τα €20,000,000 που εδωσε χωρις σκεψη η Ωναση στους Αγγλους δικηγορους Α+Ο για μια αστικη διαφορα νε τον πατερα της! Eναντι συμβολικης αμοιβης και οχι σαν τα €20,000,000 που εδωσε χωρις σκεψη η Ωναση στους Αγγλους δικηγορους Α+Ο για μια αστικη διαφορα νε τον πατερα της!

  5. Ο Μανθεακης για οσους ξερουν εδωσε ως δωρο τον φακελο με τα 200 εγγραφα αποδειξεις που του εστειλε με τα χρονια η ερωμενη του Ντοντα. Ετσι εχασε ο Ντοντα €10,000 την ημερα (!) διατροφη και μεγαλο
    μερος της περιουσιας Ωναση ο συζηγος. Δεν υπηρχε οικονομικο ανταλλαγμα. Ηταν βοηθεια σε μια οικογενειακη φιλη. Και στιβα τα εμαιλ με ευχαριστω απο δικηγορο . και sms απο την ιδια. Ηταν ξαι οικογενειακη η σχεση των οικογενειων τους. Αλλα που να καταλαβουν καπιοι οτι υπαρχουν και αυτα. Πολλα εκανε ο Μ για την οικογενεια χωρις αμοιβη. Τελος παντων οποιος ξερει ξερει οπως και οτι η Ωναση εαν απεκτησε την αμφισβητουμενη ιδιοκτησια του Σκορπιου το οφειλει μονο στον Μανθεακη και την γυναικα του. Και μονο. €150,000,000 στο τσεπακι της Αθηνας.

  6. RE MALAKA ασφαλεια δεν ειχες για την γυναικα σου. Η αθηνα πρεπει να σου πληρωνει τα εξοδα αχαιρευτε του κερατα???

  7. Της τα τρωγε τόσα χρόνια και τώρα ήθελε και τζαμπέ βοήθεια,ας μην τα τρωγες από δω κι από κει

  8. Περσινά ξινά σταφύλια!!! Για να μην πω προπέρσινα…..

  9. Λιγούρι τον κόβω το δικηγόρο
    Τόσα χρόνια άκοπα αβίαστα τα τσέπωνε και έβγαινε και στα ΜΜΕ ως εκπρόσωπος της Αθηνάς
    Τωρα μοστραρει ως παραπονούμενη μεγαλοκοπελα που επειδή ετςι πιστεύει ο ίδιος θα έπρεπε η Αθηνά να του τα ξανα σκάσει για τη σύζυγο
    Όχι άνθρωπε μου καλα σου έκανε

    1. Στους πλούσιους δεν ισχύει η οικογενειακή η φιλική σχέση μόνο η εμπορική. Βλακεία του που δεν ζήτησε τα λεφτά όταν της έστελνε τα στοιχεία για την μοιχεία του άνδρα της που γλύτωσε πολλά λεφτά η Ωνάση. Πάντως από την γενική συμπεριφορά της παραμένει ένα ηλίθιο κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Ο Αλβάρο απλά τα φράγκα της ήθελε και λογικά. Η Αθηνά ωραία δεν είναι, σκατοχαρακτήρας και υπερόπτης είναι. Δεν την λές και ερωτεύσιμη.

  10. Την κυρία δεν την γνωρίζω προσωπικά και για
    αυτό δεν μπορώ να εκφράσω γνωμη για τον χαρακτήρα της. Τη συμπονώ όπως και όλους τους ανθρώπους που μεγάλωσαν χωρις μητέρα και χωρίς οικογένεια. Φυσιογνωμικά
    δεν μπορώ να πώς ότι μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Όσο για τον κ.Μανθεακη που ούτε
    κι αυτόν τον γνωρίζω, υποθέτω ότι κατά την
    διάρκεια της συνεργασίας τους ίσως να είχε
    αρκετές οικονομικές αντιδικίες με την νεαρή
    τότε κληρονόμο. Πιστεύω ότι κανένας άνθρωπος που έχει τόση οικονομική άνεση
    όσο άκαρδος και να είναι δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι σε κάποιον πρώην φίλο και συνεργάτη αν δεν υπήρχαν μεταξύ
    τους “οικονομικές” η και “προσωπικές” διαφορές. Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κάποιον από τους δύο θα προτιμούσα να ακούσω και τις δύο απόψεις για να σχηματίσω
    προσωπική γνώμη…
    Όσο για την βοήθεια που της προσέφερε στο
    διαζύγιο της δεν γνωρίζω κατά πόσο το έκανε
    αφιλοκερδώς.
    Αν πραγματικά συμβαίνουν αυτά τα οποία ισχυρίζεται θεωρώ την συμπεριφορά της απαράδεκτη και καταπτυστη και ότι της αξίζει η μοναξιά στην οποία καταδικάστηκε να ζεί.

  11. Συγνώμη τώρα…..Στα 20 χρόνια δεν σου έδωσε τίποτα από χρήματα;Δεν είχες πληρωθεί μερικά χιλιάρικα για τις υπηρεσίες σου;

Comments are closed.