Σμύρνη: Την πυροβόλησε (τρις) ο σύζυγός, της έκοψαν το πόδι στο νοσοκομείο και τώρα την απειλούν οι συγγενείς του…

Κοινοποίηση:
Screenshot_2019-08-26-16-33-16-054_com.facebook.katana-750x440

Γυναίκα η οποία έχασε το πόδι της από επίθεση του συζύγου της κάνει έκκληση στους αρμόδιους: Δεν θέλω να πεθάνω

Στην Σμύρνη η Μανολια Ακμαν που της έκοψαν το πόδι μετά από επίθεση που δέχτηκε με καραμπίνα από τον σύζυγό της, υποστηρίζει πως οι συγγενείς του συζύγου της του Ονουρ Ακμαν (26), ακόμη την απειλούν και δηλώνει: “δεν θέλω να πεθάνω. Έχασα το πόδι μου αλλά κινδυνεύει και η ζωή μου. Θέλω επιτέλους να ζω ελεύθερα”.

Το ερασιτεχνικό βίντεο από την δολοφονία με μαχαιριές της Εμινέ Μπουλούτ από τον πρώην σύζυγό της, διαδόθηκε πολύ γρήγορα στα social media θέτοντας για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα της χώρας τις δολοφονίες των γυναικών.
Η 30 ετών Ακμαν λέει πως δεν θέλει να πεθάνει σαν την Εμινέ Μπουλούτ και κάνει έκκληση προς τους αρμόδιους.

Έκανε έκκληση προς τον Ερντογάν: “Εχασα το πόδι μου αλλά ακόμη και κινδυνεύει η ζωή μου”.

Η Ακμαν μετά από δέκα εγχειρήσεις και συνολική νοσηλεία 2,5 μηνών πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. μαζί με τη μητέρα της και την κόρη της έφυγαν από τη Σμύρνη και εγκαταστάθηκαν στα Μούγλα.
Η γυναίκα που στηρίζεται ψυχολογικά περιέγραψε στο DHA πρακτορείο τον φόβο που βιώνει : “Καταγγέλω τη βία σε βάρος των γυναικών. Περνάω πολύ πικρές μέρες. Ζητώ επιτέλους να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά Δεν αντέχω να πεθαίνω κι άλλες γυναίκες. Οπως και στο νοσοκομείο έτσι και τώρα, δέχομαι απειλές για να αποσύρω την μήνυση μου. Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Δεν θέλω να πεθάνω, έχασα το πόδι μου αλλά ακόμη κινδυνεύει η ζωή μου. Πλέον θέλω να ζήσω ελεύθερα”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!

  2. ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ΕΛΕΟΣ ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ! ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Comments are closed.