Σοβαρότατες αποκαλύψεις για την περίεργη δράση Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον! Μυστική διπλωματία που θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρα μας! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
mitsotakis_economist-02

Υποστηρίζοντας ότι κάνει… βήματα προόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας μάλιστα ότι το γεγονός ότι διαφωνεί με τις πρακτικές του, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον…καλωσορίσει στην Ελλάδα.

Ο Σουλτάνος δεν έχει βάλει «φρένο» στις προκλήσεις (πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ανερυθρίαστα ότι θεωρεί τη Θεσσαλονίκη μέρος της… τουρκικής επικράτειας), ωστόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός επιμένει σε μια στάση η οποία προκαλεί οργή στην πτέρυγα της ΝΔ, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αλλά και τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο να προειδοποιούν για τις καταστροφικές συνέπειες της εξωτερικής πολιτικής του Μητσοτάκη.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγναντίου μιλώντας στο Action, ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι το δήθεν ενδιαφέρον του Ερντογάν να συμμετέχει σε διάλογο με την Ελλάδα, προκύπτει από το «παιχνίδι» γύρω από τα F-16. Στόχος του Σουλτάνου είναι να πετύχει τη συμφωνία για τα αμερικανικά μαχητικά, κάτι το οποίο ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός το γνωρίζει ήδη όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, έχει ήδη συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, ο οποίος είναι ο αρμόδιος για να εγκρίνει αυτή την αγορά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μ. Ιγναντίου, οι Τούρκοι λομπίστες έχουν ήδη ενημερώσει τις ΗΠΑ ότι τα πράγματα με την Ελλάδα, δήθεν πάνε καλά…

Μάλιστα, σχολιάζοντας τη στάση των ΗΠΑ, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι οι Αμερικάνοι δεν θέλουν κρίση στο Αιγαίο, ωστόσο είναι ιδιαίτερα «προσεκτικοί» και κρατούν ίσες αποστάσεις…

Πρόκειται για μια σοβαρή αποκάλυψη που προκαλεί έντονο προβληματισμό για τη μυστική διπλωματία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της Ελλάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος είναι ότι ο Μητσοτάκης εργάζεται για τη δημιουργία του μεγάλου Ισραήλ. Έχει στενές σχέσεις με τον Νετανιάχου και τηρεί πάντοτε τις εντολές του. Ήδη η Ελλάδα έχει γίνει κέντρο των πρακτόρων της μοσσάτν, μετά την αγορά και προώθησ του predator. Ότι διατάξει ο Νετανιάχου υλοποιείται αμέσως από το Μητσοτάκη. Η ΕΥΠ είναι παράρτημα της μοσσάντ.Από την άλλη πλευρά ο Ερντογάν έχει έλθει σε σύγκρουση με τον Νετανιάχου, κατηγορώντας τον για εγκλήματα πολέμου και έχει ασκήσει ποινικη δίωξη εναντίον του, ενώπιον του ΔΠΔ. Ο Μητσοτάκης είναι ο τροχονόμος όλων όσων ερχονται εδώ μέσα.Να πάρουν ότι θέλουν και να φύγουν. Ούτως η άλλως την Ελλάδα δεν την αγάπησε ποτέ, ούτε βέβαια θα θυσιάσει τα προσωπικά του συμφέροντα για την Ελλάδα. Στο τέλος οι Τούρκοι θα μπουν μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και δεν θα τους καταλάβει κανείς, για να πάρουν οι Τούρκοι όπλα, για να μπει η Σουηδία στο ΝΑΤΟ και γενικά ότι εξυπηρετεί τους άλλους, σύμφωνα πάντα με τις εντολές του Νετανιάχου. Ποτέ από καμία κυβέρνηση δεν υπήρξε πιο αλλοπρόσαλλη πολιτική από αυτή που ασκεί ο Μητσοτάκης.Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι το παραχωρεί ο Θεός για τις αμαρτίες μας

  2. Ο Μπαιντεν μας τελειωσε αρα και η “δημοκρατικη” Κουλαρα! Καλα εφαγε, καλα ηπιε ! Παμε next! Του χρονου εκλογες!

    1. δεν ξερουμε εαν ειναι αυτος βλακας …..η’εμεις που ανεχομαστε αυτον τον παρανο’ι’κο κοπρητη που κανει οτι του αρεσει και εμεις κοιμωμαστε τον υπνο του δικαιου !!!! τα χαλια μας ….το καμαρι μας !!!

Comments are closed.