Σοβαρότατη καταγγελία για την “αγαπημένη” αεροπορική του Κούλη! “Κατέβασαν τις βαλίτσες και τις…ψάχνουμε”!

Κοινοποίηση:
aegean

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν παράπονα για την Aegean από τους πολίτες που την επιλέγουν για να ταξιδέψουν. Όπως μας ενημερώνει σήμερα αναγνώστης, ταξίδεψε από τη Σάμο στην Αθήνα αλλά οι βαλίτσες έμειναν στο… νησί! Χωρίς καμία ενημέρωση ή ειδοποίηση από τους υπεύθυνους!

Διαβάστε:

“Σημερα το πρωί ταξίδεψα από Σάμο για Αθήνα με την aegean. Ενώ φορτώθηκαν οι βαλίτσες στο αεροπλάνο κανονικά, μετα τις ξεφόρτωσαν χωρίς να μας ενημερώσουν και φτάνοντας στην Αθήνα ανακάλυψαμε ότι οι βαλίτσες ήταν ακόμα στη Σάμο. Μετα από αίτηση στα απολεσθέντα μας είπαν ότι τις κατέβασαν λόγω βάρους για τον καιρό και θα ερχόντουσαν με την επόμενη πτήση.

Δεν απαντάνε στα τηλέφωνα, ούτε στα e mail, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το που είναι τα πράγματα μας στα αποια μέσα είναι και τα φάρμακα που χρειάζομαι. Και είμαστε μόνο με τα ρούχα που φοράμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας ως πολίτες.Τα φάρμακα αρχικά δεν πρέπει να είναι σε αποσκευές και συν αυτό όταν η εταιρεία κρίνει ότι υπάρχει θέμα ασφαλείας του κόσμου από υπερβολικό βάρος του αεροσκάφους είναι υποχρεωμένη να πράξει τα δέοντα.Δεν είναι αστείο η ασφάλεια δεκάδων ανθρώπων.Η ταλαιπωρία υπάρχει μεν αλλά θα έρθουν.Δεν θα κρατήσουν τις βαλίτσες οι άνθρωποι.Το εξηγούν θα έρθουν με την επόμενη πτήση πάρα πολύ απλό.Δεν φτάνει υπάρχει ο δράκουλας ο γκαντεμης αν δεν προσέχουν και οι εταιρείες μετά μη χειρότερα.

  2. Έλα μην παραπονιέσαι θα σου δώσουν ένα δεκαευρο για καφέ και όλα καλά.

  3. Είναι απο τις καλύτερες εταιρείες διεθνώς, ταξιδεύω συχνά.

  4. Ναι μα υπαρχει εγκύκλιος αεροπορικη κυριος του οτι τα φαρμακα οχι σε βαλιτσες παρα μονο σε χειραποσκευες. Κατα τα αλλα εχεις δικιο φιλε

  5. Δεν πειραζει θα σου δωσουν επιδομα 20 ευρο και ολα μελι γαλα

Comments are closed.