Σοβαρό περιστατικό επικάθησης αυτοκινήτου στο θαλάσσιο μέτωπο του Γυθείου

Κοινοποίηση:
limeniko

Στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Γυθείου στη Λακωνία, σημειώθηκε ένα απρόσμενο περιστατικό όταν ένα αυτοκίνητο επικαθήθηκε σε αβαθή νερά. Στελέχη της Λιμενικής Αρχής έσπευσαν άμεσα στην περιοχή και διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε βρεθεί με τους τέσσερις τροχούς του να είναι βυθισμένοι στη θάλασσα, κοντά σε δημοτικό χώρο στάθμευσης.

 

Από το αυτοκίνητο είχαν αποβιβαστεί δύο γυναίκες, ηλικίας 68 και 92 ετών. Η 68χρονη, που είναι και η ιδιοκτήτρια του οχήματος, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της εκκίνησης λόγω λάθους χειρισμού, καθώς ήταν σταθμευμένο. Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στους παρευρισκόμενους και στις αρχές, οι οποίες διερεύνησαν την κατάσταση για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επιβατών και των γύρω περιοχών.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αναδεικνύει την ανάγκη για προσοχή κατά τη διάρκεια της οδήγησης και την σημασία της σωστής στάθμευσης των οχημάτων σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Η 92χρονη, με μέριμνα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε, προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, απ’ το οποίο βγήκε, χωρίς να φέρει κάποιο τραυματισμό.

Το αυτοκίνητο, πρόκειται να απομακρυνθεί με μέριμνα της ιδιοκτήτριας, ενώ απ’ το συμβάν, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response