Σοβαρό τροχαίο στην Λάρισα – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολόνα και αναποδογύρισε

Κοινοποίηση:
troxaio

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο κινούμενο με κατεύθυνση από Λάρισα προς Αγιόκαμπο, στο ύψος της πρώτης εισόδου για την Αγιά εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα της ΔΕΗ και βρέθηκε ανάποδα στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa, ο 61χρονος οδηγός και ο 27χρονος γιος του, κάτοικοι Νίκαιας, πραγματικά ως εκ θαύματος, βγήκαν μόνοι τους σώοι από το κατεστραμμένο αμάξι χωρίς να φέρουν εμφανή χτυπήματα.

Σημειώνεται ότι μετά το τηλεφώνημα, στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, το οποίο και έχει αναλάβει την προανάκριση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του συμβάντος.

Δύο τραυματισμοί
Μετά το τηλεφώνημα έφτασαν και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε απεγκλωβισμούς αφού μόνοι τους οι επιβαίνοντες είχαν εξέλθει του οχήματος.

Στην συνέχεια,δύο άνδρες οδηγήθηκαν με αρθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και εν συνεχεία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: