Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία για την παρενόχληση που δέχτηκε από ιερέα: «Ήμουν έκτη δημοτικού τότε»

Κοινοποίηση:
TRAI

Την Τραϊάνα Ανανία υποδέχθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη στο podcast της. Η ηθοποιός μίλησε και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από έναν ιερέα, όταν η ίδια ήταν ακόμα μαθήτρια δημοτικού.

«Στα πλαίσια μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερ, είχα βιώσει στύση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει, είχα βιώσει αυτό. Πως τον λένε, δε θυμάμαι. Ποιος είναι, δε θυμάμαι, δε μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. …και να το πιστέψουμε. Γιατί όμως οι παπάδες ή οι άλλοι άντρες τον ακουμπάνε μόνο στα πουτανάκια και όχι στις κυρίες; Και γιατί αυτά τα πουτανάκια και κυρίως γνωστά πρόσωπα το θυμούνται μετά από 30 χρόνια; για να ασχοληθούν μαζί τους γιατί είναι ξεχασμένες και είναι με ναφθαλίνη;

  2. Το συγκεκριμένο τσόκαρο τώρα θυμήθηκε !Άσε που μάλλον λέει μπούρδες για να προσελκήσει το ενδιαφέρον πάνω της μιας και δεν μπορεί να βρεί δουλειά στα πρωινά κωλάδικα!Και επειδή είναι της μόδας η woke me too ατζέντα και πολλή περισσότερο η δίωξη που υφίσταται η εκκλησία από την ατζέντα αυτή,ας πώ λέει το κορίτσι μας,μια παρενόχληση στα δέκα μου απο παππά μπας και με προωθήσουν…..

  3. ΟΛΕΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ…ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ….ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ…ΠΑΝΤΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙΣ…..ΚΑΤΑΛΗΛΑ….ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ….ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΑΣ….Η ΜΑΝΤΑΜ….ΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..;;;;;

  4. Ολα τα μισοξοφλημενα πουτανακια της TV θυμηθηκαν ξαφνικα οτι καποιος τις παρενοχλησε πριν 300 χρονια

    αυτα τα δευτερολεπτα της δημοσιοτητας αναζητουν ολες

    αρκετα με τα καραγκιοζιλικια τους

  5. Νομίζει ότι το «Πάτερ» είναι ξένη λέξη; Το Δημοτικό το τελείωσε άραγε; Πάντως από μικρή φαίνεται είχε τα προσόντα για να εξασκήσει το αρχαιότερο γυναικείο επάγγελμα. Βρέθηκε και ο ανώμαλος, λιγούρης, παιδόφιλος «Πάτερ» και της τον ακούμπησε.

  6. Και το τ…..λι το θυμηθηκε μετα απο 40 χρονια?

  7. Τον ανανια μου μεσα γιατι δεν θυμαται;

  8. εχει δικιο η κοπελα δε λεει ψεματα. ξερω πολυ καλα τι καθικια ειναι οι παπαδες ..πεδεραστες ανωμαλοι. μου εχει τυχει

Comments are closed.