Σοκάρει η μαρτυρία γείτονα του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Ήταν μπλέ, ήταν σοκαριστική η εικόνα»

Κοινοποίηση:

Ανατριχιαστική περιγραφή ανθρώπου που βρέθηκε μαζί με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στην πισίνα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο πανελλήνιο, έχει προκαλέσει ο θάνατος του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, με την Αστυνομία να ερευνά όλα τα σενάρια για τις συνθήκες του θανάτου του.
Όταν έφθασαν στο σπίτι που διέμενε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής οι αστυνομικοί πάγωσαν από την εικόνα του. Ήταν νεκρός στον πάτο της πισίνας του. Ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε και ο Μπάλντοκ, ήταν αυτόπτης μάρτυρας της στιγμής που βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής και είπε μιλώντας στο STAR: «Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού τον τράβηξαν έξω. Ο άνθρωπος είχε ήδη πεθάνει. Ήταν πολλές ώρες. Ήταν μπλε. Ήταν σοκαριστική η εικόνα. Δεν υπήρχε άλλος στον χώρο της πισίνας».

Μαζί του στο χώρο της πισίνας βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, ο οποίος μένει κι αυτός σε ένα από τα διαμερίσματα. Ακριβώς έξω από το πολυτελές διαμέρισμά του στην οδό Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα συγκεντρώθηκαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ σιγά-σιγά τα δυσάρεστα νέα μαθεύτηκαν και συμπαίκτες του Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό θέλησαν να δουν, αν ήταν κάποιο κακόγουστο αστείο. Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Τα πρώτα ευρήματα κάνουν λόγο για πνιγμό.

«Δέκα, δέκα και μισή, εμείς που το πήραμε είδηση, που είδαμε και το “100” και την Αστυνομία εδώ… Στον πρώτο όροφο μια συγκάτοικος, η κουμπάρα μας, μου είπε “κάτι γίνεται” και βγήκα στο μπαλκόνι και είδα όλη την κίνηση», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας. Αστυνομικοί απέκλεισαν το διαμέρισμα του διεθνή ποδοσφαιριστή, ενώ όλα τα ευρήματα θα εξεταστούν. «Υπήρχαν δύο ποτήρια, όχι σαμπάνιας… Δύο ποτήρια και ένα μπουκάλι βότκα, όταν πήγαν και τον βρήκαν, ήταν μόνος του. Δεν ήταν κανείς άλλος» είπε ο άνθρωπος που μίλησε στο STAR.
Οι Αρχές θα συγκεντρώσουν υλικό από τις κάμερες του σπιτιού και των γύρω κατοικιών, για να διαπιστώσουν αν μαζί με τον ποδοσφαιριστή ήταν κάποιο άλλο ατομο και αν ναι, τι ώρα αποχώρησε και σε τι κατάσταση άφησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ φως στα αίτια θανάτου του θα ρίξει η νεκροτομή. Οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στη σορό του ποδοσφαιριστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response