Σοκάρει τους Τούρκους Έλληνας καθηγητής: Το κοίτασμα της Κρήτης θα δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για εκατομμύρια χρόνια

Κοινοποίηση:
foskolos-840x504

Σοκάρει τους Τούρκους ο Έλληνας καθηγητής Αντώνης Φώσκολος, ο οποίος υποστηρίζει ότι το κοίτασμα της Κρήτης είναι ικανό να δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για εκατομμύρια χρόνια.

Ο ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά μίλησε στον Λάμπρο Καλαρρύτη και την εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες», στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών όπου και υποστήριξε πως το κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κρήτη είναι ικανό να δώσει τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου, το οποίο μπορεί να τροφοδοτεί την Ευρώπη χωρίς… τέλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Φώσκολος έκανε λόγο «για αέναο φυσικό αέριο που βγαίνει κάτω από την Κρήτη». «Δεν πρόκειται να σταματήσει», συμπλήρωσε.

Ο Έλληνας καθηγητής δήλωσε την ακράδαντη πίστη του, όπως χαρακτηριστικά είπε, πως πρόκειται για ποσότητα 16 τρισ. κυβικών μέτρων.

Δυτικά του Ελαφονησιού ο στόχος που κυνηγούν οι Αμερικάνοι είναι πέντε φορές μεγαλύτερή από του Ζορ, σημείωσε ο Αντώνης Φώσκολος.

Σύμφωνα με τον Έλληνα καθηγητή τα νέα για την Ελλάδα είναι πολύ καλά γι αυτό και η Τουρκία αντιδρά στην προοπτική αυτή με την πολεμική των τελευταίων χρόνων.

«Πιστέψτε με ότι η Ελλάδα θα φτάσει στον 2ο Χρυσό Αιώνα. Εγώ δεν θα το προλάβω, εσείς θα το προλάβετε», υπογράμμισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Παραμύθια της Χαλιμάς ο κ. Φώσκολος ανέλαβε να μαςτρυπησει με ενεσουλα για να πάρουμε τα πάνω μας.Εικαζω πως η κυβέρνηση είναι πίσω απ’ αυτή τη διαπίστωση.

  2. Εκατομμυρια χρονια?????? Τι λες βρε ανθρωπε ……ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΣ

  3. Εμ γιατί πραγματικά τον ρίξανε τον Παπαδόπουλο ρεεε;;; Τρίτη ανακοίνωσε την εξόρυξη στο Κερί Ζακύνθου και καπάκι σε 2 μέρες του κάνανε C.I.A. και MOSSAD, το γαμημενο το Πολυτεχνείο με τους ανύπαρκτους νεκρούς στην πύλη και στο προαύλιο. Γιατί δεν κάνανε και καλά δημοκρατία από τότε και φέρανε τον κωλοεβραιο μασωνο 33ου βαθμού της στοάς των Ιωαννίνων στην εξουσία; Για να πουλήσει την Κύπρο που το είχαν αποφασίσει έξωθεν στας Παρισιούς και στας Λονδρας ο γαμημενος ο Καραμαν-αλης και ο Τέως με την κρυφή πουτανα τον Ζισκαρ ντε Στε(ι)ν[Ste(i)n] και τους κωλοαγγλους. Κάνανε την αρχή τότε για να σπάσουν την ενωμένη οικονομική ζώνη στην Ανατολική Μεσόγειο, Ελλάδας – Κύπρου. Τότε έγινε η αρχή και τώρα ωδευουμε στο τέλος της προδοσίας. Και πάντα η πουτανα η δεξιά οι ψευτοεθναρχες του Ευταξια και το γαμωσογο μέσα σε όλα αυτά.

  4. Καλά ρε πόσο μαλακές πρέπει να είστε θά είχε τόσο αέριο και θά τό άφηναν οι Αμερικάνοι ανεκμετάλλευτο σας δουλεύουν όλοι

  5. Ο Εισαγγελάτος πάντως, αποτιμησε την αξία του σε 250 δις ,από τα οποία, μετά βίας θα εισπράξει η Ελλάδα 50 δις!!!Μας προετοιμάζει για το μεγάλο ξεπούλημα ο συγκεκριμένος λαγός?Επίσης ανέφερε για μια εξόρυξη στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων!!Εκεί που έγινε το περιστατικό με το γαϊδούρι και η οποία περιοχή, βγάζει από τα καλύτερα κρασιά και τσίπουρο, τα οποία εξάγονται κιόλας!!

  6. Σε καμια 200 χρονια ισως αρχισουν να το εκμεταλλευονται

  7. Νότιοανατολικά της Ρόδου έχει υδρίτες (παγωμένο μεθάνιο) που δεν χρειάζονται καν σκάψημο. Είναι στο πυθμένα επάνω. Ούτε γεωτρήσεις ούτε τίποτα. Αλλά που.

    Γι αυτό δεν πιστεύω στην Δημοκρατία αφού κυβερνούν εγκληματίες.

  8. και γιατί δεν ξεκινούσαν να βγάζουν τα κοιτάσματα από το 2010 και πριν ακόμη και μας έβαλαν στο ΔΝΤ ξεπουλώντας την Ελλάδα.

    Γ@μιέστε προδότες πολιτικοί. Ξυπνάτε ζώα ραγιάδες. 47 χρόνια μας δουλεύουν και συνεχίζετε να τους ψηφίζετε. ΖΩΑΑΑΑ

    ΖΗΤΩ οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΚΑΣΣΙ στη ΒΟΥΛΗ για να σφίξουν λίγο οι κώλοι

    1. Ελα μου ντε γιατί;
      Θυμαμαι και τον Γαπ να χτυπιεται τοτε οτι δεν υπάρχει τπτ ουτε πετρελαιο ουτε φυσικο αεριο.
      Μονο ο βελόπουλος ταλεγε και τον κορόιδευαν τοτε
      μπορει να ειναι παπατζης λεει ομως και αλήθειες

  9. Όταν τα έλεγε αυτά στον Χαρδαβελα ,όλοι οι πολιτικοί κ οι εφημεριδες τον κορόιδευαν κ έλεγαν να γράφει σενάρια στη Λάμψη στου άλλου Φωσκολου.. Αλητες,προδότες,πολιτικοι!Μία ζωή μας θέλετε στη κακομοιρία,πουστηδ€ς!

Comments are closed.