Σοκαρισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος από τη χαμηλή τηλεθέαση. Δεν πίνει ο κόσμος στην… υγειά του και βλέπει μονοψήφια!

Κοινοποίηση:
1527e0_papadopoulos

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έπιασε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης ενώ είχε εκλεκτούς καλεσμένους όπως η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας και η Μελίνα Κανά και απέναντί του ο ανταγωνισμός ήταν ισχνός με επανάληψη του Master Chef και ταινία στο STAR. Ακόμη και ο παρουσιαστής είναι σοκαρισμένος!

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ποιος να κατσει να δει τον αριστερο ρε ο κοσμος δεν εχει να φαει θα βλεπει αυτους τους ξεφτιλες που γλεντοκοπανε και ο αλλος δεν εχει να πληρωσει το ρευμα του.δεν θα λειψει σε κανεναν η κωλοεκπομπη του

  2. Η μουσική εκπομπή του Σαββάτου στην ερτ 1 είναι πιο καλή. Ξεκινάει στις 10 και έχει ωραία τραγούδια. Παρουσιάζουν η δραγούμη και ένας άλλος ηθοποιός.

  3. AMA ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΑΠΑΔΟΣΚΑΤΕ…Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΕΠΙΝΕ 10-10 ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ-ΦΡΙΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤΕΝ(ΔΟΥΕΛΕΥΕΣ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙ) ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΟ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 15-16 ΧΡΟΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ/ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ…ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ!

  4. Αφού όλες οι εκπομπές του είναι μια επανάληψη της πρωηγουμενης ίδια τραγούδια ίδια πρόσωπα συ χαθήκαμε να τα βλεπουμε ας τον κόψουν δεν θα λείψει σε κανέναν ο αριστεροπουστας

  5. Να καλέσει τόν Βαγγέλη Αβραμάκη σε τρείς τουλάχιστον εκπομπές και θά δεί πενηντάρια. Γκουγκλάρετε “φλόγα Αβραμάκης” καί θά πάθετε σοκ. Τό λαϊκό τραγούδι στά καλύτερά του ξανά. Στέφανε βοήθησε νά γίνει ευρύτερα γνωστός ο Βαγγέλης, αφού κι εσένα σού αρέσει τό λαϊκό τραγούδι. Μέχρι τώρα από τήν μακρινή Αυστραλία έχει ανεβάσει πάνω από 300 βίντεο διαμάντια

    1. Ποιον Αβραμάκη ρε φίλε (που τον παρακολουθώ φυσικά γιατί τυγχάνει να παίζω πολλά χρόνια μπουζούκι, και σίγουρα είναι εξαιρετικός) λές? Εδώ δεν καλούσε τόσα χρόνια που βρισκόταν στη ζωή ο τελευταίος γνήσιος μάγκας, ντόμπρος, παντελονάτος μπεσαλής και πραγματικό αρσενικό παλαιάς κοπής με μοναδικό μέταλλο φωνής.. Τον τεράστιο Σπύρο Ζαγοραίο!! Η αριστερή τοξική ερπετονυφίτσα φαίνεται πως γουστάρει μόνο λινάτσες πρεζόνια και πόρνες της νέας εποχής, με τραγούδια εμετικά το λιγότερο που σιχαίνονται να ακούν έως και 20χρονες χαζογκόμενες..

  6. Σιχαμένη εκπομπή.να σταματήσει επιτέλους!

    1. Ετσιι πληρώνουμε για να γλεντοκοπάνε οι τσούλες του!

  7. Τελειώσανε… Και η γενιά του…. Και αυτό που αντιπροσωπεύει… Όλη αυτή την αριστερό κουλτουριαρικη μούργα που κατέστρεψε την Ελλάδα…. Τους ξέρασαμε….

Comments are closed.