Σοκαριστικές εικόνες στο Pride του Σαν Φρανσίσκο: Έκαναν στοματικό έρωτα και… ουρούσαν ο ένας πάνω στον άλλον [BINTEO]

Κοινοποίηση:
rawImage

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Pride του Σαν Φρανσίσκο, καθώς μεταξύ άλλων έκαναν στοματικό έρωτα ενώ… ουρούσαν και ο ένας πάνω στον άλλον! 

Συγκεκριμένα, ένας παρευρισκόμενος ξάπλωσε σε μια φουσκωτή πισίνα σε μια καθορισμένη περιοχή που ονομάζεται «Ζώνη Φετίχ» και άφησε μια γυναίκα να κατουρήσει πάνω του.

Ένας άλλος άνδρας που φορούσε μόνο ένα κολάρο σκύλου και ένα μικρό πανί γύρω από τα γεννητικά του όργανα, στεκόταν στην πισίνα και χειροκροτούσε, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Savanah Hernandez στο Twitter.

Η «Ζώνη Φετίχ» ορίστηκε ως ζώνη 18+, αλλά οι υπεύθυνοι της παρέλασης φέρεται να μην έλεγχαν τις ταυτότητες, σύμφωνα με τον Hernandez.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

  2. Οι δικοί μας η πολιτική ηγεσία τους βάζουν στην βουλή και τους έχουν σε υψηλή υπόληψη αυτούς ψηφίσατε.

  3. της ανωμαλιας το καγκελο!
    οτι αρρωστο γενναει ο ανθρωπινος εγκεφαλος εκει μεσα ειναι!

  4. Καλε ειναι γυμνασμενες σαν τη κουλαρα και τη ψαροκασσελα ! Καλα κανουνε και…ενυδατωνει η μια την αλλη! Να μαλακωσει η επιδερμιδα, οι κοιλιακοι!

  5. Χεσιμο επεσε ? Μονο κατουρημα? Ψυχισμος μηδεν τα… φουκαριαρικα! Ραμολι στειλ τους να.. πολεμησουν τον Πουτιν! Πουντοι…ΝΑΤΟΙ!

  6. Της ανωμαλίας το κάγκελο. Κι αυτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που κάνουν μεταξύ τους πίσω από κλειστές πόρτες!

  7. Ολοι αυτοι οι πολιτικαντηδες και μη , που υποστηριζουν και συμμετεχουν σε τετοιες ελεεινες παρελασεις του αισχους , ειναι για κατουρημα και οχι μονο!!

  8. αυτό δεν είναι πρόοδος ούτε ανοιχτό μυαλό … αυτές είναι οι στρατιές του έξω από εδώ. φουλ φανατισμένοι και απεχθάνονται τη θρησκεία την οικογένεια …τη λογική

  9. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΚΟΝΗ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Leave a Response